"Ο ΠΑΟΚ είναι θρησκεία"...

O Ραζαγκί Καμαρά σε συνέντευξη που έδωσε σε γνωστή γαλλική ιστοσελίδα, μίλησε για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, αλλά και το ποδοσφαιρικό του μέλλον ...
"Ο ΠΑΟΚ είναι θρησκεία"...

Διαβάστε τα όσα είπε ο Καμαρά στην ιστοσελίδα "Footmercato.net":

Αρχικά, ρωτήθηκε για το ποια είναι τα συμπεράσματα του από την επιλογή του να παίξει στον ΠΑΟΚ: "Η άφιξη μου στον ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή, έχω συναντήσει πολλούς φιλικούς ανθρώπους. Έκανα αυτή την επιλογή επειδή πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα και η άφιξη ενός Ρώσου προέδρου, άλλαξε τα πάντα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω τη δυνατότητα να ανακαλύψω ένα εξαιρετικό κλαμπ και ένα νέο πρωτάθλημα. Είχα και άλλες επαφές, αλλά το πλάνο του ΠΑΟΚ μου αρέσει".

Και συνέχισε λέγοντας: "Ηθελα να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα, σε μια ομάδα με φιλοδοξία να αγωνιστεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, την επόμενη χρονιά. Η οικογένεια μου νιώθει άνετα εδώ και εγώ προσωπικά, ποτέ στο παρελθόν δεν ήμουν τόσο χαρούμενος στην επαγγελματική μου ζωή. Αγαπώ τους συμπαίκτες μου και τους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύω καθημερινά".

Για τη διαφορά ανάμεσα στο ελληνικό και στο γαλλικό κοινό, είπε: "Οι οπαδοί είναι φανατικοί, ζουν για το ποδόσφαιρο και πρόσφατα έμαθα ότι ο ΠΑΟΚ είναι θρησκεία. Αλήθεια, εκτιμώ αυτή την τρέλα".

Σε ερώτηση για το ποιες είναι οι φιλοδοξίες του με το τέλος της σεζόν, απάντησε: "Είμαστε στα πλέι οφ και στόχος μας είναι η έξοδος στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε κάποιους βαθμούς μπροστά από τους αντιπάλους μας για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης".

Για το ποδοσφαιρικό του μέλλον υπογράμμισε: "Η ομάδα πραγματικά θέλει να παραμείνω, αλλά η αλήθεια είναι πως τώρα έχω και άλλες προτάσεις. Θα το δούμε μαζί με τον ατζέντη μου. Η προτεραιότητά μου είναι να βρίσκομαι σε μία ομάδα με φιλοδοξίες και νιώθω πολύ καλά στον ΠΑΟΚ".

Αναφερόμενος στην εμπειρία σου στη Σοσό, τόνισε: "Η Σοσό μου επέτρεψε να μεγαλώσω ποδοσφαιρικά, να γνωρίσω την πραγματικότητα του ποδοσφαίρου, να βγω από το "κουκούλι" της Ρεν. Έκανα κάποια λάθη στη Ρεν, την εποχή που ήμουν σε μία καλή και έπρεπε να είμαι πιο προσεκτικός σε αυτό το κομμάτι, αλλά πάντα υποστηρίζω τη Ρεν".

Τέλος όταν ρωτήθηκε γιατί έφυγε από τη Σοσό, είπε: "Αφησα τη Σοσό επειδή είχα την ευκαιρία να παίξω σε ένα μεγαλύτερο κλαμπ, όπως ο ΠΑΟΚ. Βέβαια, στη Σοσό ο προπονητής, Αντονέττι, έχει μερίδιο για την εικόνα μου, είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ".

Διαβάστε ακόμη...