"Είχαν ηγέτη τον Γκαρσία και τον άφησαν να φύγει"

Ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ, Γιάννης Δαμανάκης, μίλησε στον "ARENA 89.4 FM" από τα Χανιά όπου κατοικεί και αναφέρθηκε στην ομάδα που είναι πάντα στην καρδιά του, όπως είπε χαρακτηριστικά
"Είχαν ηγέτη τον Γκαρσία και τον άφησαν να φύγει"

Αρχικά, υπογράμμισε: "Είμαι στα Χανιά. Ασχολούμαι με την γεωργία, τα εγγόνια μου. Ήμουν εδώ πριν χρόνια δίπλα σε μια ομάδα, που απέκλεισε ο ΠΑΟΚ και είχε φτάσει εκείνη τη χρονιά στην κατάκτηση του κυπέλλου".

Για το ματς με τον Πλατανιά και τα παράπονα του από την συμπεριφορά των ανθρώπων του ΠΑΟΚ: "Στο ματς με τον Πλατανιά, πήγα μαζί με 5-6 παιδιά από το σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στα Χανιά και μίλησα μόνο με τον Ιωσηφίδη. Δεν μας επέτρεψαν να μιλήσουμε με τους υπόλοιπους, να βγούμε μαζί με τα άλλα παιδιά φωτογραφίες με τους παίκτες. Μου είπε ο Ιωσηφίδης πως έχουν αλλάξει τα πράγματα στον ΠΑΟΚ, δεν αφήνουν τους παίκτες να μιλήσουν και να βγουν φωτογραφίες. Εμάς μας είχαν ελεύθερους. Τυχαία βρέθηκα με τον κ. Βρύζα, αλλά με όλους τους υπόλοιπους δεν είχα καμιά επαφή.

Ο ΠΑΟΚ πάντα είναι μέσα στην καρδιά ,μόνο αυτός! 12 χρόνια έπαιξα σε αυτή την ομάδα, άνηκα σε αυτή την οικογένεια τόσα χρόνια, δεν πήγα σε καμιά άλλη μεγάλη ομάδα. Ο Πλατανιάς στο ματς στα "Περιβόλια" ήταν καλύτερος, αλλά ο Σαλπιγγίδης έκανε τη διαφορά. Έβαλε δύο γκολ σε δύο ευκαιρίες. Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν πάντως κάτι σπουδαίο, δεν έπαιξε σαν μεγάλη ομάδα".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει έναν παίκτη σαν τον ίδιο στον κέντρο: "Ο ΠΑΟΚ είχε παίκτη στο κέντρο αλλά τον έδιωξαν. Για τον Γκαρσία μιλάω, δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε, αλλά έναν τέτοιον παίκτη δεν τον αφήνεις έτσι. Και ο Κούδας στο τέλος έπαιζε λίγα λεπτά, αλλά μετά από συνεννόηση με τον προπονητή. Θεωρώ πως έτσι έπρεπε να γίνει και με τον Γκαρσία".

Για τη δική του εποχή σε σχέση με την τωρινή : "Δεν πρέπει να συγκρίνουμε τη δική μας εποχή με αυτήν, είναι τελείως διαφορετική. Ελπίζω ο κ. Σαββίδης να κάνει μια ομάδα που να βασίζεται σε Έλληνες παίκτες, όπως έχει πει".

Διαβάστε ακόμη...