"Θέλουμε τίτλους κάθε χρόνο"

Η Ανθούλα Αρβανιτάκη και η Γιελένα Ντιμιτρίεβιτς μίλησαν για το νέο τίτλο που έφεραν στη Θεσσαλονίκη, δεν έκρυψαν ότι θέλουν κι άλλα τρόπαια, αλλά παράλληλα φιλοδοξούν να κάνουν και μια καλύτερη πορεία με τον Δικέφαλο στο γυναικείο Champions League.
"Θέλουμε τίτλους κάθε χρόνο"

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ έφτασε αισίως στην κατάκτηση των 9 πρωταθλημάτων μαζί με το φετινό, από τα οποία τα 8 είναι συνεχόμενα τα τελευταία 8 χρόνια!

Διαβάστε τα όσα είπαν στα "Σπορ του Βορρά":

Αρβανιτάκη: "Θέλουμε και το 10ο"

Ποιο ήταν το πιο δύσκολο πρωτάθλημα από τα 9; "Μάλλον το πρώτο από το σερί των 8! Ήταν το πρώτο πρωτάθλημα που πήραμε στη Λιβαδειά στον Ορχομενό, με αντίπαλο την Αίγινα. Η κανονική διάρκεια του ματς ήταν 1-1, στην παράταση χάναμε με 2-1 και ισοφαρίσαμε στο τελικό 2-2 για να πάρουμε τελικά τον τίτλο στα πέναλτι".

Ήταν να μην πάρετε φόρα... Μετά έχετε 8 σερί τίτλους! "Μετά ήμασταν ασταμάτητες! Από χρόνο σε χρόνο όλοι προσπαθούν να μας πάρουν τα σκήπτρα. Όλοι θέλουν να μας ρίξουν από την κορυφή, όλοι θέλουν να κερδίσουν τον πρωταθλητή, αλλά καμιά ομάδα δεν τα έχει καταφέρει. Πλέον όμως έχουμε τόσο καλή χημεία και συνεργασία μεταξύ μας, που γινόμαστε όλο και καλύτερη ομάδα. Βρισκόμαστε με κλειστά μάτια. Δυσκολα θα βρεθεί ομάδα να μας ρίξει από την κορυφή στο άμεσο μέλλον..."

Οπότε σκέφτεστε τον επόμενο τίτλο; "Ναι, θέλουμε και το 10ο πρωτάθλημα, και κάθε χρόνο τον τίτλο. Αλλά το θέμα είναι τι θα κάνουμε και στο εξωτερικό. Θέλουμε να κάνουμε και μια καλύτερη πορεία στην Ευρώπη. Στις αρχές της φετινής χρονιάς χάσαμε την πρόκριση από ατυχία. Θέλουμε καλύτερη πορεία στο Champions League".

Ποιος σας δυσκόλεψε περισσότερο φέτος; "Το πρώτο ματς με τη Δράμα ήταν το πιο δύσκολο. Βρεθήκαμε να χάνουμε με 0-1 αλλά τελικά κερδίσαμε με 2-1. Αυτό το ματς μας δυσκόλεψε περισσότερο από όλα".

Ντιμιτρίεβιτς: "Τίποτε δεν είναι εύκολο"

Η Γιελένα Ντιμιτρίεβιτς ήρθε στον ΠΑΟΚ το 2008 και αισίως έφτασε τα πέντε πρωταθλήματα με τον Δικέφαλο. Φέτος μάλιστα είναι και πρώτη σκόρερ της ομάαδς με 21 γκολ! Βελτίωσε την περσινή της συγκομιδή (είχε 15 γκολ) και στοχεύει ακόμη ψηλότερα...

Το ξέρεις ότι έχεις περισσότερα γκολ από τον Κλάους; "Σοβαρά; Δεν το ήξερα... Πόσα έχει ο Κλάους;"

Είναι στα 20 ..."Εγώ έχω ήδη 21 και μένουν κάποια ακόμη παιχνίδια οπότε φιλοδοξώ να φτάσω ακόμη πιο ψηλά. Αλλά αυτό που μετράει είναι ότι κατακτήσαμε ήδη το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η μεγάλη επιτυχία και ανήκει σε όλους".

Το φετινό πρωτάθλημα ήταν πιο εύκολο ή πιο δύσκολο από τα προηγούμενα χρόνια; "Τίποτε δεν είναι εύκολο. Απλά ο ΠΑΟΚ έχει την καλύτερη ομάδα και γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερος. Και χρόνο με τον χρόνο η ομάδα γίνεται πιο επιθετική. Επίσης έχουμε καλύτερη οργάνωση και υπάρχουν οι βάσεις από τα προηγούμενα χρόνια".

Υπάρχει ομάδα που μπορεί να σας κοντράρει στην Ελλάδα; "Αυτή τη στιγμή όχι! Ο ΠΑΟΚ έχει με διαφορά την καλύτερη ομάδα στο γυναικείο ποδόσφαιρο".

Άρα από τώρα μπορείς να στοιχηματίσεις ότι θα είστε και του χρόνου πρωταθλήτριες; "Αυτό το στοίχημα θα το έβαζα, παρότι θεωρώ γρουσουζιά να μιλάω με τέτοια σιγουριά για το μέλλον. Εμείς πάντως δεν έχουμε βαρεθεί να είμαστε πρώτες και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και τα επόμενα χρόνια".

Η Γιελένα Ντιμιτρίεβιτς είναι γεννημένη στο Λίπε, ένα μικρό χωριό που ανήκει στο δήμο του Σμεντέροβο δίπλα στο Βελιγράδι. Πριν έρθει στον ΠΑΟΚ ήταν στην πρωταθλήτρια ομάδα της Σερβίας, την Μασίντας. "Είχα πάρει στη Σερβία έξι σερί πρωταθλήματα πριν έρθω στον ΠΑΟΚ. Και εδώ πήρα άλλους πέντε σερί τίτλους! Συνολικά 11 σερί χρόνια, από τα 15 μου, κερδίζω κάθε χρόνο το πρωτάθλημα", τόνισε!

Διαβάστε ακόμη...