"Ήταν θέμα τιμής ..."

Το CLUB ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί τους απλούς φιλάθλους του ΠΑΟΚ για τη βοήθειά τους ώστε να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό και να αποκτήσει το τεχνητό μέλος ο Μπάμπης Τσολακίδης.
"Ήταν θέμα τιμής ..."

Διαβάστε την ανακοίνωση:

"Το CLUB ΠΑΟΚ Λαχαναγοράς, πριν από περίπου ένα μήνα, ανέλαβε την πρωτοβουλία ώστε να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό των 30.150 ευρώ για την αποκατάσταση του ηλεκτρονικού ποδιού του συνοπαδού μας Μπάμπη Τσολακίδη, ο οποίος είχε ακρωτηριαστεί στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών (4-10-1999).

Είμαστε στην ευχάριστη θέση, να σας ανακοινώσουμε ότι τα χρήματα συγκεντρώθηκαν και το έμβασμα έχει σταλεί στον τεχνικό κ. Γεωργίου Χρήστο στην Βαρκελώνη, στις 27 Μαρτίου 2013 και όλα είναι έτοιμα για την αποκατάσταση του ηλεκτρονικού ποδιού του Μπάμπη. Το ραντεβού έχει κλειστεί για την Δευτέρα 8 Απριλίου στην Βαρκελώνη.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ειλικρινά και από τα βάθη της καρδιάς μας, τον απλό φίλαθλο του ΠΑΟΚ που μας βοήθησε από το υστέρημα του, αλλά και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος κατέβαλλε το ήμισυ του απαιτούμενου ποσού, ανταποκρινόμενος άμεσα στην πρόσκληση μας για βοήθεια.

Σύντομα, αλλά μετά την αποκατάσταση του ποδιού του Μπάμπη Τσολακίδη και την επιστροφή της μητέρας του, Ειρήνης, από την Βαρκελώνη (για την οποία μεριμνήσαμε να ταξιδέψει εκεί για να βρίσκεται κοντά στο παιδί της), θα παραθέσουμε συνέντευξη τύπου, στην οποία θα αναλύσουμε με κάθε λεπτομέρεια το εγχείρημα μας και θα ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα κάποιους επιχειρηματίες και φιλανθρωπικά σωματεία, που βοήθησαν λίγο παραπάνω, ώστε να φέρουμε εις πέρας την προσπάθεια μας.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι ο ειδικός τραπεζικός λογαριασμός θα κλείσει εντός των ημερών, συνεπώς δεν χρειάζεται πλέον να καταθέτει ο οποιοσδήποτε άλλα χρήματα.

Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ!!!"

Διαβάστε ακόμη...