"Είμαι παίκτης της Βόλφσμπουργκ..."

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στο περιθώριο της βάφτισης της κόρης του, απάντησε σε ερωτήσεις τονίζοντας μεταξύ των άλλων  πως είναι παίκτης της Βόλφσμποργκ...
"Είμαι παίκτης της Βόλφσμπουργκ..."

Διαβάστε αναλυτικά:

Αρχικά ο Πορτογάλος, είπε: "Αισθάνομαι σαν το σπίτι μου εδώ, νιώθω όμορφα και είμαι χαρούμενος γιατί σήμερα είναι η βάφτιση της κόρης μου. Έχω και πολλούς φίλους στη Θεσσαλονίκη και είναι γνωστή σε όλους η σχέση μου με την πόλη".

Σε ερώτηση ποιο ήταν το πρώτο πράμα που έκανε ερχόμενος στη Θεσσαλονίκη σημείωσε: "Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να δω την κόρη μου και μετά να κοιμηθώ. Στη συνέχεια πήγα στο μέρος που μπορώ να το αποκαλώ ποδοσφαιρικό μου σπίτι. Την Τούμπα. Είδα τους φίλους μου και τίποτε περισσότερο".

Όσο για το γεύμα με τους Τσιστιακόφ και Γκοντσάρεβα, ανέφερε: "Δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Όλοι μπορούσαν να μας δουν στον χώρο που ήμασταν, δεν έγινε στα κρυφά. Μιλήσαμε για πολλά πράγματα και όχι για την πιθανότητα να επιστρέψω στον ΠΑΟΚ. Είμαι παίκτης της Βόλφσμπουργκ. Οι άνθρωποί της έχουν πληρώσει πολλά χρήματα για μένα. Αυτή την στιγμή το μυαλό μου είναι μόνο στην ομάδα μου"...

Για τις εξελίξεις στη Βόλφσμπουργκ δήλωσε: "Δεν αλλάζει κάτι το γεγονός ότι η Βόλφσμπουργκ φέρνει καινούριο προπονητή. Έχουμε διακοπή του πρωταθλήματος και εγώ θα πρέπει στις αρχές του Γενάρη να είμαι πίσω στην Γερμανία. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα εδώ και ένα χρόνο. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν για μεταγραφή μου και δεν αλλάζει κάτι στην σχέση μου με την Βόλφσμπουργκ".

Σε ερώτηση αν Σαββίδης τα "έβρισκε" με την Βόλφσμπουργκ αν ο ίδιος θα ήθελε να επιστρέψει στην Τούμπα, απάντησε : "Γι' αυτό θα πρέπει να ρωτήστε τους Γερμανούς και όχι εμένα. Επίσης πρέπει να ρωτήσετε και τον κ. Σαββίδη. Εγώ δεν έχω να πω κάτι άλλο για το θέμα".

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν ήρθε στην Ελλάδα μόνο για την βάφτιση της κόρης του απάντησε: "Ήρθα μόνο γι΄αυτόν το λόγο στην Ελλάδα".

Διαβάστε ακόμη...