"Συγκεντρωμένοι για τη νίκη"

Ο Αραούχο Έττο βρέθηκε σήμερα το απόγευμα στην μπουτίκ της ομάδας μαζί με τον Λίνο και παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με τα ντέρμπι που έρχονται.
"Συγκεντρωμένοι για τη νίκη"

Αναλυτικά όσα είπε ο Βραζιλιάνος:

Για τα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό: "Είναι δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Από την ώρα που ολοκληρώθηκε το παιχνίδι με τον Πλατανιά αρχίσαμε την προετοιμασία γι' αυτά τα παιχνίδια και τα σκεπτόμαστε πολύ σοβαρά. Αν μπούμε δυνατά στα παιχνίδια, αν δουλέψουμε σκληρά όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις, τότε μπορούμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια να επικεντρωθούμε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό".

Για το αν θεωρεί πως θα η πιθανή αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό αλλάζει τα δεδομένα: "Όταν μια ομάδα αλλάζει προπονητή, πάντα μια ομάδα μπαίνει με μεγαλύτερη δύναμη σε έναν αγώνα. Αν τελικά γίνει η αλλαγή προπονητή στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να σκεφτούμε καλά τα δεδομένα του ματς γιατί αλλάζει κάπως η κατάσταση".

Για το αν ο αντίπαλος του ΠΑΟΚ θα είναι ο κακός του εαυτός λόγω του ότι υπάρχει η άποψη πως ο "Δικέφαλος" στη παρούσα φάση είναι καλύτερος του Παναθηναϊκού: "Σίγουρα μετράει και η κατάσταση του αντιπάλου, αλλά εμείς πρέπει να μπούμε μέσα και να κερδίσουμε. Αυτό θα ισχύσει και την Κυριακή, γι' αυτό εμείς θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την μέχρι τώρα παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα: "Σε κάθε ματς προσπαθώ να είμαι καλύτερος, η ομάδα έχει αρχίζει να παίζει καλύτερα και αυτό βοηθά και εμένα και όλους τους παίκτες και πιστεύω πως όλοι μαζί θα μπορέσουμε να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε".

Διαβάστε ακόμη...