"Δύσκολη η αποστολή μας"

Ο Σούλης Μαρκόπουλος και ο William Hatcher με δηλώσεις τους αναφέρθηκαν στο ματς της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ...
"Δύσκολη η αποστολή μας"

Διαβάστε αναλυτικά...

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε: «Ξεκινάμε το πρωτάθλημα με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, εκτός έδρας και απέναντι σε μία ομάδα που και τον ίδιο κορμό με πέρσι διατήρησε, αλλά και έτοιμη, όπως είδαμε και στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της, αλλά και στον αγώνα που έδωσε για την Ευρωλίγκα. Η αποστολή μας είναι δύσκολη και το γνωρίζουμε, έχουμε και το πρόβλημα με την απουσία του Χαραλαμπίδη, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και να είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε μέσα στο παιχνίδι. Με την ευκαιρία θέλω να ευχηθώ υγεία και καλή χρονιά σε όλους και να δούμε ένα καλό πρωτάθλημα».

Ο William Hatcher ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος και του αγώνα με τον Ολυμπιακό, δήλωσε: «Χαίρομαι που ξεκινά το πρωτάθλημα και μαζί μία νέα σεζόν. Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο όπως είναι ο Ολυμπιακός και ελπίζουμε ότι θα πάμε καλά. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή εμφάνιση, να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, να είμαστε έτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες του αγώνα και στο τέλος να δούμε τι θα καταφέρουμε».

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στην ωμοπλάτη, δεν συμμετείχε στην προπόνηση και δεν ακολουθεί την αποστολή της ομάδας στο ΣΕΦ, ενώ στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου είναι οι καλαθοσφαιριστές... Hatcher, Κασελάκης, McGrath, Θεοδωράκος, Τσαϊρέλης, Δέδας, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος, Καλλές, Λιάπης, Αμπαράς και Χαριτόπουλος.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012 στο ΣΕΦ (7μ.μ., με τηλεοπτική μετάδοση από την ΝΕΤ).

Διαβάστε ακόμη...