κ.Πετρόπουλε έπεσε "δουλειά"!

Δευτέρα πρωί αναμένουμε από τον αθλητικό εισαγγελεά κ. Πετρόπουλο να δείξει την ίδια ευαισθησία και να ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον οικοδόμο για την ψευτομαγκιά που πούλησε ("Έτσι σας γ@$@ω με το μαλλί!") στην κάμερα λες και έβαλε γκολ στην Μπαρτσελόνα.
κ.Πετρόπουλε έπεσε "δουλειά"!

Επειδή ο "πόλεμος" κατά του ΠΑΟΚ μόλις ξεκίνησε, ήρθε η ώρα να πέσουν οι μάσκες όλων όσων τραβάνε μεγάλο ζόρι με τον ΠΑΟΚ. Σε αντίθετη περίπτωση, το "μέτωπο" που ανοίγει θα είναι πολύ μεγάλο και οι συνέπειες απρόβλεπτες για όλους.

Θα πρέπει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να κινηθεί τάχιστα έτσι ώστε μετά την γελοιότητα του οικοδόμου, να μην γίνει το παραμικρό για τον Κλάους που στην ουσία ανακάλεσε αμέσως και έδωσε εξηγήσεις σε αντίθεση με παίκτη του βάζελου που φαίνεται ΟΛΟΚΑΘΑΡΑ το τι λέει και το τι κάνει.

Αν υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά να μας το πουν εδώ και τώρα γιατί ούτως ή άλλως από τον πρόεδρο της πράσινης ΔΕΚΟ που ξεπερνά σε γραφικότητα ότι έχει περάσει σε αυτόν τον δύσμοιρο τόπο, δεν περιμένουμε τίποτα.

Μπέσα και τσίπα δεν είχαν ποτέ, δεν θα αποκτήσουν τώρα.

Λοιπόν κύριε Πετρόπουλε ο οικοδόμος παραβιάζει διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3, 25 παρ. 1 και 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012."

Το συγκεκριμένο άρθρο αφορά "Δυσφήμιση αθλήματος" και επισύρει ποινές που ξεκινούν από πρόστιμο 40.000 ευρώ για ΠΑΕ και φυσικά πρόσωπα που σχετίζονται με αυτές, απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για ένα χρόνο και απαγόρευση συμμετοχής σε αθλητική δραστηριότητα για τρία χρόνια.

Το άρθρο 25, παράγραφος 1 (δυσφήμιση ποδοσφαιρικών αρχών και οργάνων" επιφέρει ως ποινές πρόστιμο 10.000 ευρώ και αποκλεισμό δύο αγωνιστικών. Οι παράγραφοι 2, 3 του άρθρου 14 ενισχύουν τις ποινές στα άρθρα 25 και 26, καθώς γίνεται λόγος για ενέργειες που δημιουργούν στο φίλαθλο κοινό αποστροφή για το ποδόσφαιρο.

Όλα αυτά σας τα υπενθυμίζουμε μήπως τυχόν και τα ξεχάσατε ξαφνικά αλλά και αν δεν το είδατε εδώ είμαστε...

Διαβάστε ακόμη...