"Όλα ανοικτά στα Πηγάδια"

Ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου, Χάρης Μπανιώτης, μιλώντας σε εφημερίδα της πόλης τόνισε στις δηλώσεις του την πίστη του για νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ξάνθης, αλλά αναφέρθηκε και στις ικανότητες του Ζήση Βρύζα...
"Όλα ανοικτά στα Πηγάδια"

Διαβάστε τα όσα είπε στην εφημερίδα "ΣΠΟΡ του Βορρά".

Αρχικά μιλώντας για το σαββατιάτικο ματς είπε: "H πρώτη μου διαπίστωση είναι πως τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και η Ξάνθη δεν έχουν δείξει στα τρία πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος τα στοιχεία που περίμεναν οι φίλαθλοί τους. Έχουν παρουσιαστεί κατώτεροι των προσδοκιών, όσον αφορά το θέαμα που προσφέρουν και ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα. Όλα τα αποτελέσματα είναι ανοικτά στο αυριανό παιχνίδι. Αυτό που περιμένω να δω από τον ΠΑΟΚ είναι να παίζει μ΄σα στο γήπεδο ως νικητής. Να παρουσιάζουν αυτά τα στοιχεία οι παίκτες του. Μεχρι σήμερα δεν έχω δει πολλά θετικά στοιχεία από τον ΠΑΟΚ χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε θα υπάρξει βελτίωση. Στα παιχνίδια με τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης διαπίστωσα πως ο ΠΑΟΚ έχει αδυναμίες τις οποίες πρέπει να διορθώσει"

Και συνέχισε: "Θέλω να βλέπω έναν ΠΑΟΚ που θα επιβάλλει τον ρυθμό του και θα είναι επιθετικός από τα πρώτα λεπτά. Γνωρίζω πως ο προπονητής της ομάδας έχει αυτή τη φιλοσοφία και προσπαθεί να την εφαρμόσει. Με λίγα λόγια, πρέπει να είναι ΠΑΟΚ και να το δείχνει στη πράξη. Πρέπει αυτή η φιλοσοφία να κυριαρχήσει ώστε ο ΠΑΟΚ να μπορέσει να ανέβει ψηλά".

Όσο για την παράδοση...: "Δε πιστεύω ότι η παράδοση μπορεί να παίξει ρόλο, αν και ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται όταν παίζει στα «Πηγάδια». Αυτό που περιμένω να δω είναι έναν ΠΑΟΚ ο οποίος θα επιβάλλει τον ρυθμό του και θα κάνει γκολ τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσει".

Τέλος για τον Ζήση Βρύζα, ανέφερε: "Ο Ζήσης Βρύζας είναι αίμα μου, ανιψιός μου, όμως πέρα από αυτό, κάνει μεγάλη προσπάθεια για να πετύχει. Όταν ανέλαβε την ομάδα είχε πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει και πιστεύω ότι τα κατάφερε καλά. Πιστεύω στον Ζήση και στη προσπάθεια που κάνει, ειδικά με την έλευση Σαββίδη στην ομάδα. Η συμβολή του ήταν καθοριστική και ο κόσμος θα πρέπει να αγκαλιάσει τη μεγάλη προσπάθεια".

Διαβάστε ακόμη...