"Δουλεύουμε για να προστατευτεί ο ΠΑΟΚ"

Ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Μάκης Τσάτσος μίλησε στο Αθλητικό Μετρόπολις για το προστατευτικό δίχτυ που θα τοποθετηθεί μπροστά στην Θύρα 4 ύστερα από απόφαση του Δ.Σ της ΠΑΕ.
"Δουλεύουμε για να προστατευτεί ο ΠΑΟΚ"

Συγκεκριμένα είπε:

Για τα μέτρα που θα παρθούν για την Τούμπα: "Σιγά σιγά πάμε για θωράκιση έδρας. Πρέπει να γίνουν κάποια έργα. Εχει γίνει μια έκθεση, περιμένουμε τι θα αποφασίσει η νέα διοίκηση. Πρέπει να εκσυγχρονίσουμε το γήπεδο που είναι παλιό. Τα μέτρα που πρόκειται να πάρουμε είναι για να θωρακίσουμε την Τούμπα και να μην έχουμε νέα συμβάντα.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ για μένα είναι σκεπτόμενος, όχι παράλογος. Το μέτρο δεν είναι μόνο το δίχτυ, μέτρο είναι και η επικοινωνία με τον κόσμο. Δίχτυ ήδη υπάρχει στα κόρνερ, απλώς θα το μεγαλώσουμε για να είναι καλύτερα τα πράγματα. Θα είναι περίπου 10 μέτρα και θα πιάσει όλη την Θύρα 4. Λογικά θα είναι έτοιμο για το ματς με τον Αρη. Θέλουμε να καταλάβει ο κόσμος πως και εμείς δουλεύουμε για να προστατευτεί ο ΠΑΟΚ".

Για το ότι φίλοι του ΠΑΟΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο στο ματς με την Ραπίντ: "Μπορεί να μπήκαν για να προστατεύσουν κάποιους δικούς τους, απλώς ζημιά είχε ο ΠΑΟΚ".

Για το αν δοθούν εισιτήρια στον Αρη: "Αν η διοίκηση θέλει να δοθούν εμείς θα κάνουμε σαν ασφάλεια το καλύτερο. Πιστεύω όμως πως οι εισηγήσεις θα είναι αρνητικές γιατί είναι θέμα Υπουργού το αν γίνει η μετακίνηση".

Διαβάστε ακόμη...