"Σφιχτή ομάδα ο Αστέρας"

Ο Γιώργος Κατσικάς σε δηλώσεις του για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τούμπα τόνισε πως ο ΠΑΟΚ πρέπει θα επιστρέψει στις νίκες, ενώ σημείωσε πως η διακοπή έκανε καλό στην ομάδα.
"Σφιχτή ομάδα ο Αστέρας"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα του Novasports:

«Ο αγώνας με τον Πανσερραϊκό μας βοήθησε ν' ανεβάσουμε την ψυχολογία μας με τη νίκη που επικρατήσαμε με 1-0. Ελπίζω να βρούμε το δρόμο μας και στους αγώνες πρωταθλήματος».

- Για να συμβεί αυτό τι χρειάζεται;

«Σίγουρα η αυτοπεποίθησή μας θα πρέπει ν' ανέβει λίγο παραπάνω και ο ενθουσιασμός έτσι ώστε να μπορούμε ν' αποδώσουμε πιο καλά μέσα στο γήπεδο».

- Σου δίνεται η εντύπωση ότι όσο καλά πήγε η ομάδα στην προετοιμασία, από ένα σημείο και μετά, όταν ξεκίνησε τις επίσημες πλέον υποχρεώσεις της, φάνηκε σα να λησμονεί κάποια βασικά πράγματα τα οποία έδειξε ότι μπορεί να κάνει;

«Το 'χω ξαναπεί ότι η ομάδα είναι μια νέα ομάδα και αυτό που μας λείπει τώρα στο πρωτάθλημα δε μας έλλειπε στην αρχή της προετοιμασίας. Δηλαδή... ο ενθουσιασμός. Μ' αυτόν το σκοπό μπήκαμε μέσα στα πρώτα επίσημα παιχνίδια, να κερδίζουμε βέβαια, αν και μας έλλειπε ο ενθουσιασμός, προσπαθήσαμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούσαμε άσχετα αν δεν τα καταφέραμε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι».

- Τα προβλήματα δε λείπουν από την ομάδα με τους γνωστούς τραυματισμούς, κατά συνέπεια η διακοπή αυτή για τις εθνικές ομάδες μπορεί να χαρακτηριστεί ωφέλιμη για την ομάδα του ΠΑΟΚ;

«Μπορεί να χαρακτηριστεί ωφέλιμη αλλά μπορεί και το αντίθετο. Σε μια ομάδα η οποία προέρχεται από μια ήττα στο πρωτάθλημα η διακοπή του ίσως να της κάνει καλό. Αυτό ελπίζουμε κι εμείς και μέσα από την προσπάθειά μας και στις προπονήσεις και στον αγώνα θέλουμε να το αλλάξουμε».

- Την Κυριακή υποδέχεστε στο γήπεδό σας τον Αστέρα Τρίπολης. Ποια είναι τα σχέδιά σας για τον συγκεκριμένο αγώνα, τι θέλετε να κάνετε και πώς μπορείτε να το καταφέρετε;

«Επειτα από τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και το χαμένο ματς μέσα στην Αθήνα επί του Ατρομήτου σίγουρα θέλουμε - όσο πιο γρήγορα γίνεται - στις νίκες αρχής γενομένης την Κυριακή με τον Αστέρα Τρίπολης. Σίγουρα τον έχω παρακολουθήσει στα δυο πρώτα ματς που έχει δώσει. Φάνηκε ότι είναι μια 'σφιχτή' ομάδα, δουλεμένη καλά και ως επί το πλείστον είναι η ίδια ομάδα όπως ήταν και πέρυσι. Γι' αυτό και πρέπει να δώσουμε βάση πιο πολύ στον αντίπαλό μας αυτόν και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι», ήταν η άποψη του νεαρού κεντρικού αμυντικού.

Διαβάστε ακόμη...