Νέα ΠΑΟΚτσήδικη φωλιά...

Ένας από τους πιο δυναμικούς Συνδέσμους του ΠΑΟΚ στην περιφέρεια, αυτός του "Πατριαρχείου", εγκαινίασε χτες χθες τα νέα του γραφεία...
Νέα ΠΑΟΚτσήδικη φωλιά...

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα των "Σπορ του Βορρά":

"Το Πατριαρχείο" μετέφερε τα γραφεία του από το πάρκο του Αγίου Γεωργίου ακόμα πιο κεντρικά στα Γιαννιτσά, καθώς η καινούρια "ΠΑΟΚτσήδικη φωλιά", είναι στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, στη διεύθυνση Ελευθερίου Βενιζέλου 71.

Στο πλαίσιο των εγκαινίων τιμήθηκε ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος έχει καταγωγή Γιαννιτσά. Καθώς όμως ο νεαρός άσος του ΠΑΟΚ βρισκόταν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων εκτός Ελλάδας, την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος αδερφός του, ο Γιάννης Πέλκας, ο οποίος είναι μέλος του Συνδέσμου (όπως και ο πατέρας του Πρόδρομος) και μάλιστα ήταν και στην εκδρομή στη Βιέννη!

Επίσης τιμήθηκε η αρχηγός της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ, Δήμητρα Παντελειάδου. Στην εκδήλωση του "Πατριαρχείου" παρεβρέθηκαν οι ΣΦ ΠΑΟΚ Έδεσσας, Σκύδρας "Πάμπλο Γκαρσία", Νέου Μυλοποτάμου, "Αετοί" Γαλατάδων, Κουφαλίων, Αριδαίας, Αλεξάνδρειας, Βαλμάδας και Πολυκάστρου.

Δεν υπήρξε εκπροσώπηση από την επίσημη ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρά τις προσκλήσεις που είχαν σταλεί...

 

Διαβάστε ακόμη...