Ο παλιός είναι… αλλιώς;

Πέρα από την μίζερη καθημερινότητα που φροντίζει ο ΠΑΟΚ να μας δημιουργεί με τις ήττες του, στο προσκήνιο έρχεται και η επικείμενη αλλαγή… κεφαλής στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Ο παλιός είναι… αλλιώς;

Οι εξελίξεις είναι λίγο-πολύ γνωστές: Οι δύο υποψήφιοι είναι ο -σχετικά- άγνωστος Γιώργος Σαρρής, πρόεδρος της ΚΕΔ και εκλεκτός του… Ευάγγελου Μαρινάκη.

Ο έτερος υποψήφιος, είναι ο Βασίλης Γκαγκάτσης. Ένας άνθρωπος τον οποίο γνωρίζουν και οι... πέτρες στην Ελλάδα και για τον οποίο έχουν γραφτεί και ειπωθεί χιλιάδες πράγματα, στην συντριπτική τους πλειοψηφία αρνητικά.

Το παράδοξο είναι πως ενώ υπήρχαν και άλλοι υποψήφιοι (με γνωστότερο τον Διονύση Ψωμιάδη της ΕΠΣΜ), απέσυραν γρήγορα τις υποψηφιότητές τους, καθώς η «πίτα» μοιράστηκε γρήγορα στη μέση, σε ότι αφορά τα συμφέροντα και τις προτιμήσεις των ομοσπονδιών, οι οποίες εκλέγουν τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Επιπλέον, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο Μαρινάκης, ενώ διατηρούσε επαγγελματική συνεργασία με τον Βασίλη Γκαγκάτση, εν τέλει δεν του έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης, προτιμώντας τον Γιώργο Σαρρή.

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι είδους μικροσυμφέροντα διακυβεύονται στο παρασκήνιο, μα το σίγουρο είναι πως, είτε έτσι είτε αλλιώς, ο ΠΑΟΚ δεν έχει να περιμένει ΤΙΠΟΤΑ από κανέναν και πρέπει άμεσα να βελτιώσει τη φωνή του στα κέντρα αποφάσεων και να σταματήσει να δηλώνει απλά «παρών».

Οι εξελίξεις είναι συνεχείς και θα έχει ενδιαφέρον να τις παρακολουθούμε…

Υ.Γ.: Να σημειώσουμε πως μέχρι αυτή τη στιγμή, παρά τις διάφορες εξαγγελίες, ο Σαρρής δεν έχει καταθέσει επίσημα υποψηφιότητα για τις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου, εντείνοντας τις φήμες πως ίσως τελικά κάνει πίσω, μπροστά στο φάσμα μιας ήττας, κάτι που θα αποτελεί αποτυχία για το αφεντικό του ολυμπιακού…

Διαβάστε ακόμη...