17 χρόνια χωρίς τον Μπέλλο

Ο μεγάλος μαχητής Γιώργος Μπέλλος που επί χρονια έδινε την ζωή του για τον Π.Α.Ο.Κ. και τον σύνδεσμο τις Νεάπολης, έφυγε (σαν χτες) στις 11/08/1998.
17 χρόνια χωρίς τον Μπέλλο

Η απώλεια του Γιώργου είναι μεγάλη και δύσκολα θα βρεθεί κάποιος να την αναπληρώσει. Ένας μεγάλος έφυγε από ανάμεσα μας και γι αυτό άλλωστε στην νεκρώσιμη ακολουθία του έγινε λαϊκό προσκύνημα.

Από πολύ μικρός στρατεύθηκε στην ιδέα που λέγεται Π.Α.Ο.Κ. Ο Γιώργος ακολουθούσε παντού τον Π.Α.Ο.Κ., ώσπου κάποια μέρα αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τον σύνδεσμο. Ο Μπέλλος έπαιρνε τις αποφάσεις και τηρούσε τους νόμους που είχαν αφήσει οι παλιοί Νεαπολίτες.

Ο πρώτος ήταν: "Τα ταξίδια εκτός έδρας να γίνονται πάντα βραδυ για να έχουν χρόνο οι οπαδοί να βρίσκονται έγκαιρα στις κερκίδες". Ο δεύτερος: "Στα ταξίδια εκτός έδρας όσοι πάνε τόσοι γυρνάνε". Ο τρίτος: "Πάντα ενωμένοι και αγαπημένοι, όχι μονο οι Νεαπολίτες αλλα και όλοι οι ΠΑΟΚκτσήδες όπου και αν βρίσκονται".
Γι αυτό και οι Νεαπολίτες έδωσαν μετά τον χαμό του το όνομα του στον σύνδεσμο.  ΜΠΕΛΛΟ ΖΕΙΣ... (από παλιότερη ανάρτηση του ιστορικού Συνδέσμου)

Διαβάστε ακόμη...