Ρίχνονται στη μάχη της πρόκρισης

Ξεκινάει σήμερα τις υποχρεώσεις της στα προκριματικά του Champions League γυνακών η ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, αντιμετωπίζοντας στις 18:00 στη Στρούμνιτσα, την πρωταθλήτρια Σκοπίων, Νάσε Τακσί.
Ρίχνονται στη μάχη της πρόκρισης

Στον όμιλό μας υπάρχουν ακόμα οι: ΜΤΚ (Ουγγαρία) και Σκόντο FK (Λετονία). Από τις τέσσερις ομάδες η μία θα είναι αυτή που θα πάρει το εισιτήριο για τους ομίλους.

Πέραν του σημερινού παιχνιδιού ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει διαδοχικά, στις 13/8 την πρωταθλήτρια Λετονίας Σκόντο FK και στις 16/8 τηνπρωταθλήτρια Ουγγαρίας ΜΤΚ.

Η αποστολή της  ομάδας είναι από χθες στα Σκόπια και σε αυτήν συμμετέχουν οι:

Παπακωνσταντίνου, Αρβανιτάκη, Δημητρίου, Αδαμάκη, Βλασιάδου, Χατζηγιαννίδου, Nτιμιτρίεβιτς, Γκατζογιάννη, Παντελιάδου,  Σπύρου, Μουρατίδου, Μουρατίδου, Ασυμώνη, Βαρδαλή,  Χαραμπίδου, Μάρκου, Κυριαζή, Γιάννου, Παπαδοπούλου, Χαμαλίδου, Μίχου και Γαβρά.

Δηλώσεις για το παιχνίδι έκαναν ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Ισμπιλίρ Μερτ, η Γλυκερία Γκατζογιάννη και ο υπεύθυνος της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Προύσαλης

Γλυκερία Γκατζογιάννη: "Είναι ίδια σχεδόν με την περσινή σεζόν η κλήρωση, την οποία χαρακτηρίζω βατή. Στόχος μας είναι η πρόκριση και το όγδοο συνεχόμενο πρωτάθλημα".

Ισμπιλίρ Μερτ: "Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε το πρώτο παιχνίδι και είμαι αισιόδοξος γιατί τα κορίτσια προσπαθούν εντατικά για να πετύχουμε τον στόχο μας. Προβλήματα δεν αντιμετωπίζουμε και συνεχίζουμε επιτυχώς την προετοιμασία μας. Θεωρητικά είμαστε καλύτεροι απλά πρέπει να το αποδείξουμε στο γήπεδο".

Γιώργος Προύσαλης: "Για μια άλλη χρονιά θα αγωνιστούμε με σκοπό να περάσει η ομάδα στην επόμενη φάση με περισσότερες εμπειρίες και αποφυγή λαθών περασμένων ετών. Στη νέα μας αυτή προσπάθεια ίσως παίξει ρόλο και ο νέος προπονητής Ισμπιλίρ Μερτ. Ενα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι ότι οι αντίπαλές μας βρίσκονται σε αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να τους ανταγωνιστούμε από μειονεκτική θέση".

Διαβάστε ακόμη...