Αποχαιρέτησαν Μαλεζάς και Κρέσιτς...

Ο Στέλιος Μαλεζάς και ο Ντάριο Κρέσιτς πήγαν για τελευταία φορά ως παίκτες του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία για να αποχαιρέτησουν τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά και τους πρώην πλέον συμπαίκτες τους και αμέσως μετά έκαναν δηλώσεις.
Αποχαιρέτησαν Μαλεζάς και Κρέσιτς...

Μετά το τέλος,ο Στέλιος Μαλεζάς μίλησε για την παρουσία του στην ομάδα τα επτά τελευταία χρόνια, αλλά και για την προοπτική στην καριέρα του που ανοίγεται με τη μετακίνηση του στη Φορτούνα Ντίσελντορφ.

"Είμαι εδώ εφτά χρόνια και το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ με βοήθησε να εξελιχθώ και να καθιερωθώ στο ελληνικό πρωτάθλημα, να διεκδικήσω θέση με την Εθνική στο Μουντιάλ και στο Euro, αλλά και να παίξω σε μεγάλα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Το συναίσθημά μου είναι τώρα πολύ περίεργο και πραγματικά θέλω να το ξεπεράσω γρήγορα.

Κάθε παίκτης με φιλοδοξία θα ήθελε να παίξει σε ένα τόσο προηγμένο πρωτάθλημα όπως η Bundesliga. Οι άνθρωποι εκεί μου έδειξαν πόσο πολύ με ήθελαν και αυτό με τιμάει ως ποδοσφαιριστή και ως άνθρωπο. Η προσφορά του προέδρου ήταν πολύ καλή βέβαια, αλλά η φιλοδοξία να συμμετέχω στο γερμανικό πρωτάθλημα με ώθησε εκεί."

Ο Ντάριο Κρέσιτς τόνισε:

«Το είχα στο μυαλό αρκετό καιρό αλλά η τελική απόφαση ήρθε στο μυαλό μου τις τελευταίες 5-6 μέρες. Σίγουρα υπάρχουν λόγοι που φεύγω. Είμαι τρία χρόνια στην ομάδα και ήθελα να τελειώσω την σεζόν σαν νούμερο 1. Ξέρουν στον ΠΑΟΚ την ποιότητά μου, τις δυνατότητές μου, θα μπορούσαν να μου το εγγυηθούν αυτό. Εκτός αυτού υπάρχει και ένας άλλος λόγος που φεύγω τον οποίο δεν θα ήθελα να πω».

Ερωτηθείς για τον επόμενο σταθμό αν θα είναι η Λεβερκούζεν είπε: «Δέχτηκα πρόταση από την Λεβερκούζεν, όμως λόγω του ότι ήταν χαμηλότερη στο οικονομικό σκέλος απ' ότι περίμενα, δεν είπα τελικά το ναι».

Διαβάστε ακόμη...