Ξεκαθαρίζει το θέμα Σαλπιγγίδη

Η παραμονή ή όχι του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι κάτι που έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία...
Ξεκαθαρίζει το θέμα Σαλπιγγίδη

Με τους μνηστήρες -όπως αυτοί παρουσιάζονται από τα διάφορα δημοσιεύματα- σε καθημερινή βάση να πληθαίνουν (;), ο παίκτης καλείται να αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αν δηλαδή παραμείνει στην ομάδα ή αν θα ακολουθήσει την πεπατημένη πολλών Ελλήνων παικτών οι οποίοι αγωνίζονται τα τελευταία χρόνια σε ομάδες του εξωτερικού.

Η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρη: γενναία μείωση αποδοχών -στα πλαίσια της σφιχτής πλέον οικονομικής πολιτικής της διοίκησης- και διακανονισμός των οφειλόμενων. Ξεκάθαρο επίσης είναι το ότι ο Γιώργος Δώνης τον θέλει στην ομάδα, καθώς τον θεωρεί απαραίτητο στην 11άδα.

Συναντήσεις του παίκτη (τόσο του ίδιου όσο και του μανατζέρ του) με τον ΠΑΟΚ, αλλά και με εκπροσώπους διαφόρων ομάδων υπήρξαν, ιδιαίτερα την περασμένη εβδομάδα, αυτό όμως που προκύπτει είναι ότι  η πλευρά Σαλπιγγίδη δεν ικανοποιήθηκε από τα όσα προσφέρθηκαν από τους ενδιαφερόμενους.

Είναι γνωστό πως ο παίκτης απέναντι στον ΠΑΟΚ δε λειτουργεί στιγνά επαγγελματικά και αυτό σε συνδυασμό με την έλλειψη συγκεκριμένης πρότασης που θα τον ικανοποιούσε απόλυτα, αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα.

Το αν τελικά θα γίνει κάτι τέτοιο, θα το δούμε τις επόμενες μέρες ή ώρες...

Διαβάστε ακόμη...