Λευκή ισοπαλία με Mallorca

Ισόπαλος 0-0 αναδείχτηκε ο ΠΑΟΚ στο τέταρτο και τελευταίο φιλικό που έδωσε στο Άρνεμ στα πλαίσια της προετοιμασίας του με αντίπαλο την ισπανική ομάδα RCD Mallorca.
Λευκή ισοπαλία με Mallorca

Ο Δικέφαλος ήταν καλός στην πρώτη μισή ώρα της αναμέτρησης όταν και έδειξε και πάλι όλα εκείνα τα θετικά στοιχεία των προηγούμενων φιλικών. Καλή κυκλοφορία της μπάλας, πίεση ψηλά, μικρές αποστάσεις μεταξύ των τριών γραμμών και εξαιρετική λειτουργία της μεσαίας γραμμής στο 4-4-2 του Δώνη, με τα χαφ να παίζουν στην ευθεία.

Ο Γιώργος Δώνης έχει περάσει κάποια πράγματα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ, καθώς είδαμε στα φιλικά της προετοιμασίας μια εντελώς διαφορετική νοοτροπία, πολύ τρέξιμο, τριγωνάκια, πλαγιοκοπήσεις,  κάθετες μπαλιές και γενικά μια ομάδα με αρχή και τέλος...

Ο τεχνικός της ομάδας είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους διαθέσιμους παίκτες του, και παρά την απουσία του Γκαρσία όσο και των διεθνών, η ομάδα στάθηκε πολύ καλά απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο που βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο προετοιμασίας με εμάς και φυσικά αγωνίζεται σε πολύ καλύτερο πρωτάθλημα.

Δυναμική για φορά ακόμα η συμπαράσταση των διακοσίων περίπου φίλων της ομάδας που με συνθήματα έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο γήπεδο.

Όσον αφορά το παιχνίδι ο ΠΑΟΚ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα αλλά και αυτός με τη σειρά του δεν απείλησε τον Αουάτ, με εξαίρεση τη φάση του 21ου λεπτού όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Λίνο, η μπάλα πέρασε από πολλούς παίκτες και τελικά έφτασε στον Αθανασιάδη ο οποίος στο δεύτερο δοκάρι δεν κατάφερε να σκοράρει.

Η ομάδα επιστρέφει αύριο Κυριακή στη Θεσσαλονίκη και την Πέμπτη δίνει ένα ακόμα φιλικό στην Τούμπα(21.00) με αντίπαλο την Αϊτχόφεν... 

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΟΚ: Γλύκος (85' Μελίσσας), Έτο (74' Αποστολόπουλος), Κουμάλο (87' Ιντζίδης), Κατσικάς (81' Στάμου), Λίνο (74' Κωνσταντινίδης), Λάζαρ (87' Κίτσιου), Παναγιωτούδης (46' Κάτσε), Γεωργιάδης (78' Μπανγκουρά), Ρομπέρ (78' Πόποβιτς), Αθανασιάδης (78' Παπάζογλου) και Γιάννου (66' Πέλκας) σε ένα 4-4-2.

Μαγιόρκα: Αουάτ, Τζοάο, Τομέρ, Ραμίς, Χοακίν Ναβάρο, Περέιρα, Τσαρλι  Τουκ, Αριθμέντι, Μπικάς, Κέβιν, Λουΐς.

....................................................................

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ατομικό πρόγραμμα ακολουθούν οι: Γκαρσία, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Μαλεζάς, Τζανδάρης, Δεληγιαννίδης, Κρέσιτς και Γιακουμής.

Δυναμικό παρόν δίνει ο κόσμος του ΠΑΟΚ, καθώς οπαδοί της ομάδας από διάφορες περιοχές κυρίως της Γερμανίας. Ο κόσμος του Δικεφάλου κλέβει την παράσταση!

Το παιιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα

9o λεπτό: καλό σουτ του Γεωργιάδη μπλόκαρε ο Αουέτ

Έχει την κατοχή της μπάλας ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής στην αναμέτρηση

10ο λεπτό: Πρώτη καλή φάση  για την Μαγιόρκα, με τον Γλύκο να απομακρύνει κεφαλιά του Αριθμέντι, πέφτοντας στη δεξιά του γωνία .

20ό λεπτό: Φάουλ σε καλή θέση για τον ΠΑΟΚ το εκτέλεσε ο Γεωργιάδης, η μπάλα κόντραρε στο τείχος και πέρασε κόρνερ

21ο λεπτό: Το κόρνερ το εκτέλεσε όμορφα ο Λίνο,  η μπάλα πέρασε από πολλούς παίκτες και τελικά έφτασε στον Αθανασιάδη ο οποίος στο δεύτερο δοκάρι δεν κατάφερε να σκοράρει.

Φτάσαμε στο 25' και έχουμε δει κατά διαστήματα καλή κυκλοφορία και πίεση από τους παίκτες μας, ενώ ο κόσμος στην κερκίδα (200 περίπου) παραδίδει μαθήματα. Ιδιαίτερα το πρεσάρισμα ψηλά δημιουργεί πολλά προβλήματα στους Ισπανούς...

Λείπουν οι μεγάλες φάσεις στο ματς, καθώς είναι παιχνίδι κέντρου με την ομάδα μας πάντως να βγαίνει πρώτη στις φάσεις και δείχνει να πατάει καλύτερα στο γήπεδο

Oλοκληρώθηκε το πρώτο 45λεπτο, με τον ρυθμό του αγώνα να έχει πέσει στα τελευταία λεπτά και τις ομάδες να πηγαίνουν ισόπαλες (0-0) στα αποδυτήρια

Ξεκίνησε η επανάληψη με τον Κάτσε να παίρνει τη θέση του Παναγιωτούδη

47ο λεπτό: Σουτ του Κάτσε μπλοκάρει στη γωνία του ο Αουάτ

50ό λεπτό: Και πάλι ο Κάτσε απειλεί με σουτ και πάλι ο Αουάτ μπλοκάρει

Οι αναπληρωματικοί παίκτες του ΠΑΟΚ προθερμαίνονται στη γωνία του κόρνερ

Κοντεύουμε στο 60' και το παιχνίδι σε συνέχεια του τέλους του πρώτου ημιχρόνου δεν έχει ρυθμό, αλλά δε λείπουν οι δυνατές μονομαχίες και τα νεύρα όπως συνέβη ανάμεσα σε Βίκτορ και Αθανασιάδη πρν λίγο.

61ο λεπτό: Κίτρινη στον Λάζαρ για μαρκάρισμα από πίσω

62ο λεπτό: Καλή εκτέλεση φάουλ του Ραμίς, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ

65ο λεπτό: Κίτρινη στον Τζοάο για μαρκάρισμα στον Λάζαρ

66ο λεπτό: Στη θέση του Γιάννου περνάει ο Πέλκας.

67ο λεπτό: Αλλαγές για τη Μαγιόρκα

69ο λεπτό: Σέντρα του Λίνο μπλόκαρε ο Αουάτ προ του Κλάους

74ο λεπτό: Αποστολόπουλος και Κωνσταντινίδης, στις θέσεις των  Ετο και Λίνο.

75ο λεπτό: Κόρνερ του Γεωργιάδη, κεφαλιά του Λάζαρ άουτ

78ο λεπτό: Παπάζογλου, Μπανγκουρά και Πόποβιτς στις θέσεις των Αθανασιάδη, Ρομπέρ και Γεωργιάδη.

81ο λεπτό:  Στάμου αντί του Κατσικά.

85ο λεπτό: Και ο Μελίσσας στο ματς αντί του Γλύκου.

87ο λεπτό: Ιντζίδης στη θέση του Κουμάλο

88ο λεπτο: Κίτσιου στη θέση του Λάζαρ

90ό λεπτό: Κίτρινη στον Κάτσε

Τέλος

Διαβάστε ακόμη...