Έπεσαν οι μάσκες!

Η Γενική Συνέλευση των ομάδων της Super League, έκανε τελικά τη χάρη υποκύπτοντας στις πιέσεις των 6 ομάδων που δεν αδειοδοτήθηκαν και ελάφρυνε τον .. πόνο τους!
Έπεσαν οι μάσκες!
Αποφασίστηκε λοιπόν οι έξι ομάδες να έχουν το δικαίωμα να κάνουν τρεις μεταγραφές ή ανανεώσεις παικτών ανεξαρτήτου ηλικίας και εθνικότητας, ενώ η αρχική υποχρέωσή τους  να πάρουν Έλληνες παίκτες μέχρι 22 ετών, έγινε 24 ετών.

Στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου επίσης, οι 6 ομάδες που δεν αδειοδοτήθηκαν θα μπορούν να κάνουν απεριόριστες μεταγραφές Ελλήνων παικτών έως 24 ετών και θα μπορούν να αποκτήσουν ή να ανανεώσουν το συμβόλαιο ενός Έλληνα ποδοσφαιριστή ανεξαρτήτου ηλικίας.

Όπως καταλαβαίνουν ακόμα και οι πέτρες σε αυτό το κράτος που ζούμε, οι νόμοι και οι αποφάσεις είναι μόνο για τους τύπους, γιατί στην ουσία τα "παράθυρα" και οι κερκόπορτες παίζουν ρυθμιστικό ρόλο. Η σημερινή απόφαση δίνει ανάσα ζωής σε υπό κατάρρευση ομάδες και καταδεικνύει για μια ακόμα φορά τον αθέμιτο ανταγωνισμό που υπάρχει από καταβολής του δύσμοιρου ελληνικού ποδοσφαίρου... Τα ερωτήματα που προκύπτουν από τη σημερινή απόφαση, η οποία από ώρα σε ώρα θα ανέβει στην επίσημη σελίδα της Λίγκας, είναι πολλά. Απαντήσεις όμως δε θα δοθούν ποτέ. Η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ που τόσο πολύ προσπάθησε να είναι συνεπής και να εμφανίσει έναν πλήρη φάκελο, όπως άλλωστε και άλλες ομάδες, τώρα θα πρέπει να αισθάνεται τουλάχιστον περίεργα, από τον καινούριο τραγέλαφο που βλέπουμε όλοι εμείς που ασχολούμαστε με τη στογγυλή θεά!   

 

 

 

Διαβάστε ακόμη...