Στον αέρα οι μεταγραφές των έξι!

Στην τελευταία συνεδρίαση της Super League, που έγινε στις 11 Ιουνίου αποφασίστηκε να γίνει γενική συνέλευση για να παρθεί απόφαση για το θέμα των αδειοδοτήσεων των 6 ομάδων!
Στον αέρα οι μεταγραφές των έξι!

Αν και πέρασε αρκετός καιρός, το θέμα δείχνει παγωμένο, κυριολεκτικά δεν κινείται φύλλο και η επίσημη δικαιολογία είναι η απουσία των ανθρώπων της ΕΠΟ στα γήπεδα της Πολωνίας όπου αγωνίζεται η εθνική ομάδα. 

Όπως διέρρευσε προ ημερών, ένα από τα σημαντικά θέματα που θα συζητηθούν στη γενική συνέλευση είναι και η πρόταση για αύξηση των ομάδων από 16 σε 19. Επίσης πληροφορίες από την πρωτεύουσα κάνουν λόγο για πρόταση της ΑΕΚ σύμφωνα με την οποία οι έξι ομάδες που δεν πήραν την αδειδότηση να μπορούν να κάνουν μέχρι τρεις μεταγραφές και τρεις ανανεώσεις συμβολαίων χωρίς να υπάρχει  περιορισμός στην ηλικία των παικτών.

Η άποψη του ΠΑΟΚ όπως εκφράστηκε επίσημα από τον πρόεδρό του στο τελευταίο Δ Σ της Λίγκας, είναι ξεκάθαρη και ζητάει να τηρηθούν στο έπακρο όλα όσα συμφωνήθηκαν μεταξύ των ομάδων πριν η ΕΠΟ, απορρίψει τους φακέλους τους. Το παρασκήνιο βέβαια δουλεύει διαρκώς και κανείς δεν ξέρει τι μέλλει γενέσθαι με το ζήτημα...

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη...