«Όχι στην στοχοποίηση του ΠΑΟΚ»

Ο εκ των μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Σπύρος Μηλιωρίδης, φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό και μίλησε για το θέμα των συλλήψεων που απασχολεί την οικογένεια του Δικεφάλου τις τελευταίες μέρες.
«Όχι στην στοχοποίηση του ΠΑΟΚ»

Τα όσα είπε ο κ. Μηλιωρίδης στο "Libero 107,4":

«Άρχισαν σήμερα το πρωί οι απολογίες και μέχρι στιγμής αφέθηκαν ελεύθεροι 10 και προφυλακίστηκε ένας, η υπόθεση του οποίου δεν είχε να κάνει με συνδέσμους και αθλητικά. Ήταν ένα παιδί που ήταν με αναστολή έξω για υπόθεση ναρκωτικών και βρέθηκε πάλι με ναρκωτικές ουσίες πάνω του. Αυτό που μας ενδιαφέρει εμάς στον ΠΑΟΚ είναι ότι στους συνδέσμους της ομάδας δεν είχαμε ευρήματα που να αποδεικνύουν εγκληματική οργάνωση και μας χαροποιεί. Οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ είναι όλοι καθαροί και απόδειξη για αυτό είναι ότι λειτουργούν όλοι αυτή την στιγμή, είναι ανοιχτοί ενώ αν υπήρχε κάτι μεμπτό θα τους είχαν σφραγίσει. Τώρα αν βρέθηκαν σε κάποιους μεμωνομένους άλλα ευρήματα, δεν μπορεί να κατηγορείται ο ΠΑΟΚ και οι σύνδεσμοι του ΠΑΟΚ».

Σε ερώτημα για έναν κατηγορούμενο που φέρεται να εργαζόταν στην ΠΑΕ, τόνισε:
«Ξέρω έναν συγκεκριμένα που δούλευε ως staff στην Θύρα 4 αλλά δεν είναι υπάλληλος της ΠΑΕ, ήταν εξωτερικός συνεργάτης. Τον έφερε η security, όπως τόσους άλλους, δεν ήταν στο μισθολόγιο, έρχονται μόνο την ημέρα του αγώνα. Αυτός κατηγορείται ότι είχε πρωτοστατήσει στα επεισόδια με τον Ατρόμητο αλλά εγώ σας λέω ότι αυτόςο άνθρωπος ήταν μαζί μου εκείνη την ώρα και προσπαθούσαμε να αποτρέψουμε τον κόσμο στην Θύρα 4 να μπει μέσα και να κάνει επεισόδια. Με βοηθούσε ο άνθρωπος αυτός και θα το καταθέσω στο δικαστήριο αν χρειαστεί. Είναι χρέος μου ως άνθρωπος να το κάνω αυτό. Αν στην προσωπική ζωή έχει κάνει και κάτι άλλο δεν το ξέρω και δεν με ενδιαφέρει αλλά για το συγκεκριμένο συμβάν θα καταθέσω ότι έγινε.

Επιχειρείται μια σύνδεση όλων αυτών των γεγονότων με τον ΠΑΟΚ και τους συνδέσμους της ομάδας, θεωρώ ότι υπάρχει μια τεράστια διόγκωση των γεγονότων και δεν ξέρω τι συμφέροντα εξυπηρετεί αυτό. Βλέπουμε την δικογραφία και έχει στηριχθεί κατά 80% σε τηλεφωνικές συνομιλίες και κατά 15% σε φωτογραφίες. Στις συνομιλίες κάποιοι λένε ότι θα κάνουν κάτι και τέτοια, πράξη όμως δεν έγινε ποτέ και δεν νομίζω μπορεί κάποιο δικαστήριο να καταδικάσει έναν άνθρωπο με τα ΘΑ. Ήδη άρχισαν οι απολογίες και πιστεύω ότι η συντριπτική πλειοψηφία θα αφεθούν ελεύθεροι και όσοι τελικά κατηγορηθούν δεν θα έχουν σχέση με τα αθλητικά, θα πάνε με άλλες κατηγορίες του ποινικού κώδικα».

Τέλος, ανέφερε τα εξής:
«Το οπαδικό κίνημα του ΠΑΟΚ είναι τεράστιο και δεν μπορεί να κατηγορούνται έτσι άνθρωποι. Δεν λέω ότι είναι όλοι καλοί αλλά δεν είναι και όλοι σκάρτοι. Δηλαδή εγκληματίες ήταν αυτοί που πήγαν στην Μόσχα, στο Λονδίνο, στο Ούντινε; Δεν μπορεί όποιος έχει ένα πληκτρολόγιο να δικάζει και να καταδικάζει κόσμο. Αυτή την στιγμή ταλαιπωρούνται 32 οικογένειες, άδικα οι περισσότερες, για ποιο λόγο πρέπει να υποφέρουν έτσι; Με έρευνες ξημερώματα κτλ και να ξοδεύουν χρήματα, που δεν έχουν, σε δικηγόρους. Πιστεύω πολύ σύντομα οι κοινή γνώμη θα καταλάβει το γίνεται και θα έρθει με το μέρος του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να στοχοποιηθεί έτσι ο ΠΑΟΚ και οι σύνδεσμοι της ομάδας».

Διαβάστε ακόμη...