Οι "καρχαρίες" έξω και οι "μαρίδες" μέσα;

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση που αφορά την αποφυλάκιση -σήμερα- του Αχιλλέα Μπέου, με μια απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα (!) από το Συμβούλιο Εφετών.
Οι "καρχαρίες" έξω και οι "μαρίδες" μέσα;

Ο άνθρωπος που συνελήφθη από τον περίφημο κοριό της ΕΥΠ, μετά από περίπου ένα χρόνο παραμονής του πίσω από τα κάγκελα, σήμερα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.

Αν ανατρέξουμε πριν από 12-13 μήνες, όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα θυμηθούμε πως  η φωνούλα του εν λόγω κυρίου υπήρχε σε σχεδόν όλες τις συνομιλίες που διέρρευσαν στον Τύπο, ενώ η δικογραφία που είχε σχηματιστεί σε βάρος των εμπλεκομένων, έφτανε τις 93.000 σελίδες!!!

Τότε λοιπόν, ο κύριος Μπέος κρίθηκε προφυλακιστέος, σήμερα όμως, παρότι η περίοδος του 18μηνου δέν είχε συμπληρωθεί, το Εφετείο έκρινε πως δε συντρέχει κάποιος λόγος για να είναι προφυλακιστέος  και έκανε δεκτή την έφεση που είχε ασκήσει, με περιοριστικούς (χαχα!) όρους!

Κι ενώ ο Μπέος βγαίνει από την "στενή", με επιχείρηση 190 αστυνομικών, πολλών εισαγγελέων και φυσικά με τάιμινγκ που προξενεί απορίες, συνελήφθησαν οπαδοί του ΠΑΟΚ με τη χρήση του κοριού της ΕΥΠ και κατηγορούνται για αξιόποινες πράξεις. Το γεγονός του τρόπου σύλληψης των οπαδών του Δικεφάλου που ήταν κινηματογραφικός, σε συνδυασμό με την αποφυλάκιση Μπέου, μας θυμίζει τη γνωστή λαϊκή φράση: Οι "καρχαρίες" έξω και οι "μαρίδες" μέσα ...

 

 

 

Διαβάστε ακόμη...