"Ένα ευχαριστώ στους ανέργους"

Ο Θρασύβουλος Σαββίδης, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, μίλησε για τις κινήσεις που κάνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να φέρει χρήματα στα ταμεία της, τονίζοντας πως στη διάθεση των διαρκείας οι άνεργοι είναι αυτοί που έχουν αγοράσει τα περισσότερα μέχρι τώρα.
"Ένα ευχαριστώ στους ανέργους"

Τα όσα είπε ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ στο "Libero 107,4":

Αρχικά, σε ερώτηση για το πως έιναι να δουλεύεις στον ΠΑΟΚ, απάντησε:
«Το μόνο σίγουρο είναι ότι δουλεύοντας στον ΠΑΟΚ δεν πλήττεις. Δουλεύω με πολύ χαρά και όρεξη. Δε λείπουν τα προβλήματα και οι προκλήσεις αλλά προσπαθούμε όλοι μαζί, να οργανώσουμε πιο μακροπρόθεσμο πλάνο και να λύνουμε υπάρχοντα προβλήματα στην καθημερινότητα. Το τελείως διαφορετικό από εταιρείες άλλων κλάδων, είναι ότι η καθημερινότητα πολλές φορές κερδίζει τα πλάνα».

Για τα διαρκείας και την πολιτική που ακολουθεί η ΠΑΕ σ' αυτό το θέμα, δήλωσε:
«Οι αρχικές τιμές σε σχέση με πέρσι και πρόπερσι είναι εντυπωσιακά μειωμένες. Αυτήν τη δουλειά τη βρήκα και επειδή δεν ξέρω τι εντύπωση έχει σχηματιστεί για την καμπάνια, αλλά εγώ αναγνωρίζω ότι είναι μία εντυπωσιακή δουλειά και τη βρήκα στο 95% έτοιμη. Στο περιβάλλον που υπάρχει στη χώρα και με σεβασμό στους φιλάθλους, προσπάθησε να δείξει το λιγότερο να δείξει κατανόηση σε τάξεις των οπαδών του. Οι άνω των 65, εκτός από τα δικά τους προβλήματα, αντιμετωπίζουν και ευρύτερα προβλήματα με την οικογένεια τους και όλα αυτά τα χρόνια στήριζαν τον ΠΑΟΚ. Μια άλλη κατηγορία ήταν οι άνθρωποι από την επαρχία, που όλα αυτά τα χρόνια ξοδεύουν χρόνο και χρήμα για να έρθουν να δουν τον ΠΑΟΚ. Στο μέτρο των δυνατοτήτων προσπαθήσαμε να τους δώσουμε ανταπόκριση. Ενα άλλο μεγάλο κομμάτι είναι οι άνεργοι. Εκτός από τα κανονικά εισιτήρια, ο μεγαλύτερος όγκος εκπτωτικών εισιτηρίων που έχουν πουληθεί αφορά τους ανέργους. Μόνο με σεβασμό μπορούμε να το δούμε. Το μόνο που μπορώ να πω σε αυτούς τους ανθρώπους είναι ένα ευχαριστώ. Εχουμε και τους φοιτητές, που έχουν περιορισμένο εισόδημα. Προσπαθούμε για όσο πιο φτηνή και ποιοτική διασκέδαση στην οικογένεια».

Για τη χαμηλή κίνηση που υπάρχει μέχρι τώρα, υποστήριξε:
«Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε ακόμα. Τα εισιτήρια είναι λιγότερα από 1000 αυτήν τη στιγμή, ο κόσμος έχει πάρα πολλά προβλήματα. Μην ξεχνάτε ότι βρισκόμαστε σε μία παρατετάμενη περίοδο εκλογών και το μέλλον περιγράφεται αβέβαιο. Πιστεύω ότι υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια για να ενεργήσουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ. Τους κοιτάμε στα μάτια, τους ευχαριστούμε, αλλά με αυτές τις συνθήκες δε μπορούμε να ζητήσουμε το οτιδήποτε. Οπως έχει πει ο πρόεδρος, ο πρώτος στόχος είναι το νοικοκύρεμα της εταιρείας. Αρα να ελπίζουμε να γίνει κάτι, μόνο για λόγους εντυπωσιασμού για να παρακινήσουμε, θα είναι σα να θέλουμε αυτήν τη κατάσταση»

Για το θέμα των χορηγιών για τη νέα χρονιά, τόνισε:
«Η συντριπτική πλειοψηφία των χορηγών είναι και ΠΑΟΚτσήδες. Εφόσον έχουν τη δυνατότητα, κόβουν από αλλού για να συνεχίσουν να είναι δίπλα στον ΠΑΟΚ. Οτι λήγει υπάρχει η διάθεση να ανανεωθεί και από τις δύο πλευρές. Το κυνήγι των χορηγιών δε σταματάει ποτέ. Δόξα τω Θεώ ο ΠΑΟΚ είναι παραπάνω από γωνιακό μαγαζί. Είναι μεγάλο και γυαλιστερό brand name».

Τέλος, για την μπουτίκ, σχολίασε:
«Το νέο κατάστημα θα περάσει στα χέρια μας αρχές Ιουλίου. Τέλη Ιουνίου αποχωρεί η εταιρία που το διαχειρίζεται τώρα. Εχουμε συνεννοηθεί στα πάντα, Πρέπει να κάνουμε κάποια διαδικαστικές διορθώσεις., Είναι και μέσα στην περίοδο του καλοκαιριού, χρειάζεται ένα χρονικό διάστημα για να γεμίζει εμπόρευμα το μαγαζί. Τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου το μαγαζί θα είναι έτοιμο. Η περίοδος είναι δύσκολη, γιατί θα χρειαστούν και κάποιες βελτιωτικές εργασίες».

Διαβάστε ακόμη...