"Το πάθος του Έλληνα"

Ο Κώστας Χαλκιάς σε δηλώσεις του, στάθηκε στο πάθος που βοήθησε την Ελλάδα να αλλάξει τα σε βάρος της δεδομένα, ενώ μίλησε και για τη δική του παρουσία σαν βασικός με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
"Το πάθος του Έλληνα"

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη που έδωσε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στην Πολωνία λίγο μετά το τέλος του αγώνα:

Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε ως βασικός, είπε: «Μόνο και μόνο που είμαι στην Εθνική ομάδα το θεωρώ πολύ σημαντικό. Βρισκόμαστε όλοι στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για έναν συγκεκριμένο σκοπό, οπότε δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό είτε αγωνιζόμαστε ένα, είτε ενενήντα λεπτά. Νιώθω περήφανος που είμαι στην Εθνική ομάδα και τα προηγούμενα χρόνια και τώρα».

Για το ματς της πρεμιέρας, ανέφερε: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια και πήραμε θετικό αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, όμως στο β΄ μέρος εμείς ανατρέψαμε την ισορροπία του παιχνιδιού και ισοφαρίσαμε. Θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω και δεν το λέω για το χαμένο πέναλτι αλλά για τις ευκαιρίες που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Στην αρχή ο αντίπαλος πίεσε περισσότερο απ΄ ότι πιστεύαμε».

Για το πρώτο ημίχρονο που δεν ήταν καλό, δήλωσε: «Όχι. Εκεί πρέπει να υπάρχει μια τακτική. Μπορεί σε κάποιο παιχνίδι ο αντίπαλος να ασκεί περισσότερη πίεση. Συμβαίνει αυτό κάποιες φορές. Εμείς προσπαθήσαμε να παγώσουμε το παιχνίδι και να τα φέρουμε στα μέτρα μας. Το καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο».

Για το τι έφταιξε για το χαμένο πρώτο ημίχρονο, σχολίασε: «Το πρώτο παιχνίδι παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της διοργάνωσης. Προσπαθήσαμε να βρούμε τα πατήματα μας, με καλύτερη συνεργασία και όσο περνούσε η ώρα το πετύχαμε. Είναι ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε αλλά δύο ματς σημαντικά. Μας μένουν λίγες μέρες για να αναλύσουμε τον αντίπαλο. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε και την Τρίτη θετικό αποτέλεσμα».

Για το τι ειπώθηκε στο ημίχρονο, σημείωσε: «Εντάξει, εμείς, με τα παιδιά, προσπαθήσαμε να δούμε τι δεν κάναμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, που ήταν η κυκλοφορία της μπάλας και η κατοχή. Το είδατε και εσείς στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο ημίχρονο. Καταφέραμε να δημιουργήσουμε και περισσότερες ευκαιρίες».

Τέλος για το πάθος του δεύτερου μέρους, τόνισε με έμφαση: «Αυτό είναι το πάθος του Έλληνα».

 

 

 

Διαβάστε ακόμη...