«Θα γίνει καταγγελία των εκλογών»

O υποψήφιος για την προεδρία του ΑΣ ΠΑΟΚ,  Χαράλαμπος Μάλλιος σε συνέντευξή του ανέφερε ότι θα καταγγείλει τις εκλογές και ζήτησε να αποχωρήσει ο κ. Κατσαρής από τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ.
«Θα γίνει καταγγελία των εκλογών»

Αναλυτικά τα όσα είπε στο "libero 107,4":

Αρχικά, ο κ. Μάλλιος ανέφερε: «Εμείς γνωρίζαμε ότι οι κάλπες στις σημερινές εκλογές έπρεπε να ανοίξουν στις 9 και να κλείσουν στις 9 το βράδυ αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Οι άνθρωποι μας πήγαν λίγο πριν από τις 9 και οι κάλπες είχαν ανοίξει ήδη από τις 8 το πρωί χωρίς την παρουσία των ανθρώπων μας, Έχει χαθεί πλέον η εμπιστοσύνη στον ΠΑΟΚ. Θα ψάξουμε τα πρακτικά και αν βρούμε ότι οι κάλπες έπρεπε όμως να ανοίξουν στις 9, θα κάνουμε καταγγελία γιατί αυτό έγινε χωρίς την παρουσία μας και μάλιστα οι κάλπες δεν ήταν διαφανείς»

Συνεχίζοντας τόνισε επίσης: «Εμείς από την αρχή είχαμε ζητήσει να υπάρχει μία κοινή υποψηφιότητα στον ερασιτέχνη. Είμαστε εδώ και 2 χρόνια μακριά, παρακολουθούμε την κατάσταση και δεν μποορύμε να βοηθήσουμε όπως θέλουμε την την ομάδα. Ο ερασιτέχνης είναι ο ρυθμιστής πολλών πραγμάτων και καταστάσεων στον ΠΑΟΚ και θεωρούμε ότι λειτουργεί με ξεπερασμένο τρόπο εδώ και χρόνια. Πιστεύουμε ότι πρέπει να γίνει μια σοβαρή προσπάθεια ώστε να αλλάξουν τα πράγματα στον ΑΣ. Φάγαμε παπά όμως και τώρα και στις προηγούμενες εκλογές, ο κ. Κατσαρής έπρεπε να έχει ήδη αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί ένας σύλλογος όπως ο ΠΑΟΚ να κρέμεται από τον κ. Κατσαρή εδώ και τόσα χρόνια, και αυτό δεν έχει να κάνει με την αξιοσύνη του, υπάρχουν όμως και άλλα άτομα που μπορούν να κάνουν πολύ καλή δουλειά στον ερασιτέχνη. Προεκλογικά αναφέραμε ότι χειρότερα δεν γίνεται αλλά βλέπουμε πλέον ότι ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να πηγαίνει χειρότερα όσο η διοίκηση του ΑΣ συνεχίζει αυτή την τακτική της μη διαφάνειας»

Εξηγώντας την θέση του ανέφερε επίσης: «Είμαι κατά της εσωστρέφειας και πρέπει να τεθούν ξεκάθαροι κανόνες στις σχέσεις ΠΑΕ - ΚΑΕ με τον ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Αν συμβεί αυτό δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, αν είμαστε καθαροί δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε. Έτσι όμως όπως γίνονται τα πράγματα στον ΠΑΟΚ, γινόμαστε κάθε χρόνο και πιο αδύναμοι»

Για τον τρόπο ορισμού διοικήσεων σε ΠΑΕ και ΚΑΕ μέσα από τη ΓΣ του ερασιτέχνη όπως προτάθηκε: «Για την πρόταση του κ. Ησαϊάδη, οι διοικήσεις Πρωτοδικείου έφεραν ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα. Αν ο σύλλογος είναι ισχυρός και υπάρχει μια χοάνη των μελών, νομίζω δεν θα υπήρχε αντίρρηση, Αυτήν τη στιγμή ο σύλλογος είναι αδύναμος, έχει χαθεί η εμπιστοσύνη. Νομίζω ότι οι τακτικές που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια δημιουργούν αδιαφάνεια. Ο ΑΣ ΠΑΟΚ έχει δύο πράγματα. Το γήπεδο και το σήμα. Αποφασίζουμε αιρετή διοίκηση; Ο ΑΣ πρέπει να έχει οικονομικό αντίτιμο, έλεγχο μέσω του 10% και δημοσιοποίηση. Εχουμε διοίκηση Πρωτοδικείου; Πρέπει να έχουμε οικονομικό αντίτιμο, έλεγχο μέσω του 10% και έλεγχο για χρέη. Καταφέραμε το απίστευτο. Πέρασαν 100 εκ. ευρώ από την ΠΑΕ. Ο ΑΣ δικαιούταν το 10% από αυτά τα 100 εκ. Δυστυχώς δεν έγινε σωστή διαχείριση από μια διοίκηση πρωτοδικείου. Ο ΑΣ πρέπει να ζητάει αυτό που δικαιούται. Οταν τα παιδιά κάνουν συνέχεια λάθη, η «μαμά» πρέπει να τραβάει το αυτί. Αν παίρναμε αυτά τα λεφτά όλα τα τμήματα του Α.Σ. θα έκαναν πρωταθλητισμό».
Επίσης, για το γεγονός ότι και ο εκπρόσωπος του ΜΕΛΒΑ, Γιάννης Παπαδόπουλος είχε ψηφίσει θετικά για διοίκηση Ζαγοράκη: «Επειδή ο Γιάννης Παπαδόπουλος δεν ήταν χθες δε θέλω να απαντήσω. Είναι μία προσωπικότητα, όπως είναι και ο Ζαγοράκης, ο Πρέλεβιτς, ο Βρύζας και ο ΠΑΟΚ δεν έχει την πολυτέλεια να διώχνει άτομα. Κάποιοι τα διώχνουν αυτά πρόσωπα για να υπάρχει μη διαφάνεια».

Τέλος, για το θέμα της καταγγελίας των εκλογών  ανέφερε: «Αν ζητήσουμε τα πρακτικά της ΓΣ και υπάρχει δημόσια τοποθέτηση. Αν υπάρχει επισήμως, θα καταγγείλουμε τις εκλογές και θα ζητήσουμε καινούργιες. Αν δε μπορούμε θεσμικά να καταγγείλομε τις εκλογές, υπάρχει και άλλος τρόπος. Εφόσον συνεχίζεται αυτή η διαδικασία, θα είμαστε πολύ πιεστικοί να αποσυρθεί ο κ. Κατσαρής, να υπάρξουν καινούργια πρόσωπα»

 

 

 

Διαβάστε ακόμη...