«Διαφορετικός αγώνας»

Ο Αραούχο Ετο, μιλώντας στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού αναφέρθηκε στη σημασία του αυριανού αγώνα στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα διαφορετικό παιχνίδι...
«Διαφορετικός αγώνας»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Νικήσαμε την Πέμπτη αλλά μας περιμένει ένα πιο δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα ο Παναθηναϊκός θα παίξει πιο δυνατά για να μας κερδίσει».

Για το τι χρειάζεται η ομάδα  προκειμένου να πετύχει το στόχο της: «Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί, πιο συγκεντρωμένοι κι όταν μας δίνεται η ευκαιρία να πετύχουμε γκολ να την εκμεταλλευόμαστε».

Κάνοντας μια μίνι αναδρομή στις αναμετρήσεις της φετινής σεζόν με τον Παναθηναϊκό σχολίασε: «Πιστεύω πως στη μοναδική μας ήττα φέτος από τον Παναθηναϊκό δεν ήμασταν καλά, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Σίγουρα στο ΟΑΚΑ νικήσαμε έχοντας και λίγο παραπάνω τύχη αλλά ο αυριανός αγώνας είναι διαφορετικός απ' όλους τους προηγούμενους με συγκεκριμένο πλέον στόχο για τις δυο ομάδες. Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί ώστε να νικήσουμε αύριο, κάτι που δε θα είναι εύκολο».

Και κατέληξε μιλώντας για τον εαυτό του: «Δεν είμαι ακόμη καλά, έλειπα τρεις μήνες λόγω του τραυματισμού μου αλλά και αύριο θα δώσω τα πάντα, θα προσπαθήσω πάρα πολύ, το 100% του εαυτού μου για να νικήσουμε. Είναι δύσκολο για έναν ποδοσφαιριστή μετά από τέτοια απουσία να επανέρχεται πλήρως».

Διαβάστε ακόμη...