"Συγκέντρωση και δύναμη έφεραν τη νίκη"

O Φρεντερίκ Νιμανί σε δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, τόνισε πως η συγκέντρωση και η δύναμη της ομάδας έφεραν τη νίκη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.
"Συγκέντρωση και δύναμη έφεραν τη νίκη"

Αρχικά, μιλώντας για το ματς, είπε: "Σήμερα ήμασταν καλά ήμασταν συγκεντρωμένοι και παίξαμε δυνατά. Ξέραμε εξ αρχής ότι αν πάρουμε αυτό το παιχνίδι θα βρεθούμε προς στιγμήν τουλάχιστον στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και τα καταφέραμε. Αν συνεχίσουμε έτσι, να παίζουμε δηλαδή δυνατά και να είμαστε συγκεντρωμένοι θα είναι ότι καλύτερο για την ομάδα".

Σε ερώτηση πόσο διαφορετικό περιμένει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με τον ίδιο αντίπαλο την Κυριακή, απάντησε: "Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό της Κυριακής, ξέρουμε όμως πόσο πολύτιμο είναι το ενδεχόμενο να φύγουμε νικητες από εκεί και για αυτό ακριβώς γνωρίζοντας τι πρέπει να κάνουμε θα προσπαθήσουμε για να το πετύχουμε. Δε θέλω να συγκρίνω το παιχνίδι της κανονικής περιόδου στο οποίο ο ΠΑΟΚ είχε κερδίσει στο ΟΑΚΑ με 0-2, με τον αγωνα που ακολουθεί την Κυριακή. Αν προλάβουμε να ξεκουραστούμε, αν είμαστε όλοι υγιείς, γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε"...

 

Διαβάστε ακόμη...