"Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε"

Λίγο πριν από την έναρξη της σημερινής προπόνησης ο τεχνικός του «Δικεφάλου» μίλησε  για τα συμπεράσματά του μετά και τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ αλλά και για τον αγώνα της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.
"Θέλουμε πάντα να κερδίζουμε"

Αναλυτικά τα όσα είπε στο «novasports»:

Αρχικά είπε: «Η ΑΕΚ πήρε ένα καλό αποτέλεσμα, όπως κι εμείς. Τίποτα ιδιαίτερο ... Δυστυχώς δεν καταφέραμε να νικήσουμε. Ακόμη κι αν η εμφάνισή μας στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν υψηλού επιπέδου αισθάνομαι ότι χάσαμε τους τρεις βαθμούς και πλέον είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά μέχρι το τέλος της διαδικασίας».

Ενώ στην ερώτηση για το ποιες είναι οι πρώτες του σκέψεις για τον επικείμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό αποκρίθηκε: «Είναι πάντα οι ίδιες, είτε πρόκειται για φιλικό αγώνα είτε για αγώνα ... Τσάμπιονς Λιγκ, θέλουμε πάντα να κερδίζουμε. Θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να στείλω ένα μήνυμα δεν ξέρω σε ποιον, δε γνωρίζω που αλλά ξέρω πως κάποιοι επαγγελματίες ή που τουλάχιστον θεωρούνται επαγγελματίες λένε ή γράφουν για μένα πως δε μ' ενδιαφέρουν τα πλέι οφ. Η άποψή του/τους, είναι τόσο ανόητη που δε θέλω να την ή τις σχολιάσω».

Διαβάστε ακόμη...