6 χρόνια δούλεμα...

Πέρασαν περίπου έξι χρόνια από τη μέρα που ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να αποτινάξει από πάνω του τα δυσβάσταχτα χρέη που τον κληροδότησαν οι Μπατατουδογούμενοι...
6 χρόνια δούλεμα...

Έξι ολόκληρα χρόνια οι εκάστοτε διοικήσεις της ΠΑΕ έκαναν προσπάθειες να βρεθεί μια λύση - ρύθμιση και να ξεφύγει ο Δικέφαλος από το ζυγό της εξάρτησης. Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι αρμόδιοι υπουργοί (δηλαδή τα δυο κόμματα εξουσίας, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ), περιπαίζοντας τον κόσμο του ΠΑΟΚ (δηλαδή εμάς), σκόρπιζαν υποσχέσεις και ελπίδες ότι η περιβόητη ρύθμιση είναι κοντά.

Όπως όλοι μας γνωρίζουμε μιας και έχουμε ζήσει στο πετσί μας την απίστευτη κοροϊδία, η ρύθμιση έμεινε στα συρτάρια και κάθε φορά παραμονές εκλογών ερχόταν στο προσκήνιο...

Τα χρέη της ΠΑΕ είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι λειτούργησαν ουκ ολίγες φορές σαν τροχοπέδη στα σχέδια σοβαρών επενδυτών, που σε καμία περίπτωση δεν ήθελαν -και με το δίκιο τους- να πληρώσουν γαμησιάτικα άλλων.

Τα συλλαλητήρια, οι πορείες, οι αγώνες του ΠΑΟΚτσήδικου κόσμου προδόθηκαν από αχυρανθρώπους και καιροσκόπους, οι οποίοι  έρχονται σήμερα και ζητούν πάλι την ψήφο μας.  

Την Κυριακή έχουμε όλοι μας τη μεγάλη ευκαιρία να τους μαυρίσουμε και να τους δώσουμε ένα καλό μάθημα που θα το θυμούνται για πάντα.

ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ...

Διαβάστε ακόμη...