«Δεν θα βαρεθούμε ποτέ...»

H αρχηγός της πρωταθλήτριας γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ, Δήμητρα Παντελιάδου αναφέρθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, αλλά και στην επόμενη σεζόν.
«Δεν θα βαρεθούμε ποτέ...»

Διαβάστε τα όσα είπε στον "Libero 107,4":

Στην αρχική της τοποθέτηση, η Δήμητρα Παντελιάδου ανέφερε: «Στόχος μας είναι πάντα το πρωτάθλημα, δεν θα βαρεθούμε ποτέ να το παίρνουμε. Ούτε καν η 2η θέση περνάει ποτέ από το μυαλό μας, θέλουμε μόνο το πρωτάθλημα. Φέτος πάντως δεν το πήραμε τόσο εύκολα, ζοριστήκαμε αρκετά για να τα καταφέρουμε. Αυτή την στιγμή κοιτάμε το επόμενο και παθιαζόμαστε περισσότερο να το κερδίσουμε, όπως παθιάζονται οι υπόλοιπες ομάδες όταν παίζουν με τον ΠΑΟΚ και θέλουν να μας κερδίσουν»

Συμπλήρωσε επίσης ότι: «Φέτος το πρωτάθλημα ήταν πιο ανταγωνιστικό, έχει ανέβει το επίπεδο, είναι πιο δυνατές οι ομάδες και αυτό είναι φυσικά πολύ καλό. Οικονομικά πάντως δεν έχει αλλάξει τίποτε και ελπίζω να βελτιωθεί αυτό στην συνέχεια, είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη»

Για την επόμενη σεζόν, τόνισε: «Φέτος δεν τα καταφέραμε στο Champions League και αυτό μας επηρεάσε λίγο και στο πρωτάθλημα, έτσι την επόμενη σεζόν θα τα δώσουμε όλα για να έχουμε μια καλύτερη παρουσία στην Ευρώπη και να πάρουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο κορμός της ομάδας είναι ο ίδιος τα τελευταία 7-8 χρόνια, δεν έχουμε κάνει μεταγραφές στην ομάδα. Έχουμε ομοιογένεια, ξέρουμε η μία το παιχνίδι της άλλης ενώ ήμαστε ακόμη μικρές σε ηλικία όλες, στα 25-26 χρόνια μας και έχουμε μέλλον μπροστά μας ώστε να πάρουμε κι άλλους τίτλους»

Διαβάστε ακόμη...