"Όλοι σέβονται τον ΠΑΟΚ"

Ο Κώστας Μακεδόνας σε συνέντευξή του σε εφημερίδα της πόλης μίλησε για τον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε πως όποτε βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη δεν παραλείπει να βλέπει παιχνίδια του Δικεφάλου στην Τούμπα.
"Όλοι σέβονται τον ΠΑΟΚ"

Διαβάστε τα όσα δήλωσε -μεταξύ των άλλων- στα "Σπορ του Βορρά":

Μεγαλώνοντας στη Θεσσαλονίκη ήταν μάλλον λογικό να είσαι και ΠΑΟΚτσή: "Ε, ναι... (γελάει)".

Προλαβαίνεις να δεις ματς του ΠΑΟΚ; "Επειδή κυρίως δουλεύω στην Αθήνα περισσότερο βλέπω πλέον τον ΠΑΟΚ από την τηλεόραση. Αλλά όταν είμαι Θεσσαλονίκη και υπάρχει παιχνίδι της ομάδας, πάντα πηγαίνω στην Τούμπα με φίλους".

Υπάρχει κάποιο ματς που ήθελες να δεις από κοντά, αλλά δεν μπόρεσες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων; "Είναι πολλά... Αλλά αυτό που ήθελα πολύ να πάω, όμως, δεν μπόρεσα τελικά, ήταν το ματς με την Τότεναμ στο Λονδίνο. Τι ματσάρα κάναμε εκεί; Μάλιστα είχα βρεθεί στο Λονδίνο λίγες μέρες πριν από το παιχνίδι Τότεναμ – ΠΑΟΚ σε ένα επαγγελματικό μου ταξίδι και σε ένα ταξί που πήρα πιάσαμε κουβέντα με τον οδηγό. Με ρώτησε από πού κατάγομαι και το είπα από την Ελλάδα.

"Από Ελλάδα που είναι και ο ΠΑΟΚ!", μου είπε

"Πού τον ξέρεις εσύ τον ΠΑΟΚ;", τον ρώτησα εγώ.

"Εγώ είμαι Τότεναμ", απάντησε. "Και θα παίξουμε μαζί σε λίγες μέρες. Και να ξέρεις δεν έχετε καμία τύχη...", πρόσθεσε.

"Καλά...", του είπα εγώ. "Θα το δούμε αυτό μέσα στο γήπεδο", είπα. Και φυσικά όταν κερδίσαμε με 1-2 μέσα στο Λονδίνο το σκεφτόμουν το περιστατικό.

Πραγματικά θα ήθελα να ξανασυναντήσω αυτόν τον Άγγλο ταξιτζή για να δω τώρα τα μούτρα του...".

Αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ είπε: "Μακάρι να μπορούσαν να βρεθούν και κάποια οικονομικά κεφάλαια να μπουν στην ομάδα για να μπορέσει να κάνει περισσότερα πράγματα. Βέβαια ο ΠΑΟΚ ως παραδοσιακή λαϊκή ομάδα, ποτέ δεν είχε μεγάλους επενδυτές να βάζουν πολλά χρήματα, αλλά πάντα στηριζόταν στην πλατιά μάζα του κόσμου του. Γι' αυτό και η σχέση ομάδας και κόσμου είναι ιδιαίτερη και οι παίκτες παίζουν πιο πολύ για τη φανέλα".

Το DVD του ΠΑΟΚ

Ο Κώστας Μακεδόνας συμμετείχε αφιλοκερδώς και στο εξαιρετικό DVD με την ιστορία του ΠΑΟΚ που έβγαλαν οι βετεράνοι του "Δικέφαλου" πριν από λίγα χρόνια, καθώς ήταν ένας εκ των δύο αφηγητών (ο άλλος ήταν ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος). "Ο ΠΑΟΚ εμπνέει τον σεβασμό όλων και στην Αθήνα. Όλοι οι αντίπαλοι οπαδοί σέβονται τον ΠΑΟΚ ως μεγάλη ομάδα", επισήμανε καθώς ζει μόνιμα στην Αθήνα.

Η ομοιότητα με τον Ινιέστα!

"Αν μας βλέπει κανένας που με φωτογραφίζετε με τη σημαία, θα νομίζει ότι ήρθε καινούργια μεταγραφή στον ΠΑΟΚ! Ο Ινιέστα που μοιάζουμε κιόλας! Μου το λένε πολλοί αυτό...", έλεγε γελώντας.

Σημαία ΠΑΟΚ στον γιο του...

"Ήθελα μία σημαία για τον γιο μου, τον Νικόλα", μας είπε. "Είναι 7 ετών. Την Πέμπτη βλέπαμε το ματς Ατλέτικο – Βαλένθια και με ρωτούσε (βλέποντας τη Βαλένθια με τα άσπρα και τα μαύρα), αν είναι κι αυτή η ομάδα ο ΠΑΟΚ! Και μετά έλεγε ότι θέλει σημαία του ΠΑΟΚ. Και να που θα του πάω μία σημαία! Ζούμε στην Αθήνα, στα Νότια προάστια, στη Βούλα. Στην τάξη του γιου μου δεν υπάρχει άλλος ΠΑΟΚτσής. Αυτός λέει σε όλους ότι είναι ΠΑΟΚτσής και το λέει με καμάρι. Νιώθει ότι είναι κάτι ξεχωριστό...".

Διαβάστε ακόμη...