"Με βοήθησε η ομάδα και ο προπονητής"

Ο Φρεντερικ Νιμανί μετά από μια πολύ καλή απόδοση και ένα πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε, μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για το πως νιώθει πλέον στην ομάδα, την θέση του σέντερ φορ, αλλά και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ.
"Με βοήθησε η ομάδα και ο προπονητής"

Συγκεκριμένα όσα είπε ο Γάλλος στον Libero 107,4:

Για το χθεσινό παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας: «Πριν το παιχνίδι, μίλησα με τον προπονητή και μου είπε ότι πρέπει να ηρεμήσω και να παίξω αυτό που μπορώ. Με βοήθησε και η ομάδα όμως. Νιώθω ήδη καλύτερα, δεν είμαι ακόμα στο 100% αλλά ο προπονητής με βοήθησε σε αυτήν την κατεύθυνση».

Για την κατάστασή που βρίσκεται ο ίδιος: «Νιώθω καλύτερα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν έπαιξα ουσιαστικά για δύο χρόνια και είναι πολύ δύσκολο να επιστρέψεις μετά από ένα τέτοιο χρονικό διάστημα».

Για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ: «Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν στο να καταλάβω τη φιλοσοφία της ομάδας».

Για τη φυσική του θέση: «Στη Μονακό έπαιζα ως σέντερ φορ. Η κανονική μου θέση είναι στην κορυφή της επίθεσης. Προσπαθώ να παίξω στα αριστερά και να κάνω αυτό που μπορώ».

Για την επόμενη σεζόν: «Δεν ξέρω. Προσωπικά θα ήθελα να μείνω, αλλά δεν έχω μιλήσει με τον πρόεδρο για το συγκεκριμένο θέμα».

Διαβάστε ακόμη...