Μένει μόνο ο Φιλομένο

Τρεις ήταν οι εκκρεμότητες του ΠΑΟΚ για να ετοιμάσει τον φάκελο για την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ και μετά τις συμφωνίες των Σαβίνι και Μουσλίμοβιτς, μένει να τακτοποιηθεί το θέμα με τον Λούσιο Φιλομένο.
Μένει μόνο ο Φιλομένο

Ο Αργεντίνος όπως και οι άλλοι δύο πρώην παίκτες μας έχουν αποτελέσει παρελθόν από το τέλος της περασμένης σεζόν, όμως ακόμη έχουν λαμβάνειν από την ΠΑΕ μιας και κάποιες από τις δόσεις των συμβολαίων που έιχαν με την ομάδα μας, δεν έχουν αποπληρωθεί με βάσει το αρχικά συμφωνηθέν πλάνο πληρωμών.

Έτσι, για να μπορέσει να εξασφαλίσει ο ΠΑΟΚ την αδειοδότηση για τη νέα σεζόν της SuperLeague πρέπει να διακανονίσει τις οφειλές που δεν έχουν τακτοποιηθεί.

Μετά τις συμφωνίες με των Σαβίνι και Μουσλίμοβιτς η μοναδική εκκρεμότητα είναι ο Λούσιο Φιλομένο. Ο Αργεντίνος, που βρίσκεται στην χώρα του και αγωνίζεται στην Ατλέτικο Ραφαέλα, δεν έχει εντοπιστεί ακόμη από την ΠΑΕ για να του γνωστοποιηθεί η πρόθεσή της για διακανονισμο των οφειλομένων (210.000€) που έχει προς τον παίκτη.

Καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση στην επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ και του πιστοποιητικού από τον ορκωτό λογιστή είναι η 4/4. Στην συνέχεια θα εξεταστεί ο φάκελος από την αρμόδια επιτροπή, η οποία και θα αποφανθεί για την χορήγηση της άδειας.

210.000

Διαβάστε ακόμη...