Τα λιγότερα γκολ από φορ σε ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

Τα νούμερα στα παιχνίδια των «μεγάλων» τα λένε όλα.
Πηγή: paok24.com
Τα λιγότερα γκολ από φορ σε ντέρμπι ο ΠΑΟΚ
Photo Credits: @paok24

Δε χρειαζόταν η χθεσινή εντός έδρας ήττα από τον Άρη με 0-1, για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος στην κορυφή της επίθεσης του ΠΑΟΚ. Δεδομένου όμως ότι ακολουθούν κι άλλα ντέρμπι στα πλέι οφ, στα οποία θα κριθούν όλα, το πρόβλημα που υπάρχει, γίνεται ακόμα μεγαλύτερο, αν δει κάποιος τι κάνουν οι αντίπαλοι.

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, έχουν πάρει τα περισσότερα γκολ από φορ σε ντέρμπι. Πιο συγκεκριμένα από αυτά. Ο Ιωαννίδης έχει 4 (κόντρα σε Άρη, Ολυμπιακό στο Κύπελλο και τα 2 με τον Ολυμπιακό χθες), ο Γερεμέγεφ (με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό) και ο Σπόραρ 1 (με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο. Ο Ελ Κααμπί έχει σκοράρει 5 φορές σε ντέρμπι (1 με την ΑΕΚ, 2 με τον Άρη και 2 με τον ΠΑΟΚ) ενώ 2 έχει ο Ναβάρο (από 1 με Άρη και ΠΑΟΚ).

Για την ΑΕΚ, 5 φορές έχουν σκοράρει οι φορ της σε ντέρμπι. 3 ο Γκαρσία (με Ολυμπιακό και 2 με τον Ολυμπιακό) και 2 ο Πόνσε (με Ολυμπιακό και Άρη). Ο Γκαρσία, βέβαια, έχει χάσει διάφορα παιχνίδια λόγω τραυματισμών από την αρχή της σεζόν.

Ακόμα και ο Άρης, έχει πάρει 4 γκολ από τον επιθετικό του. Ο Μορόν έχει σκοράρει με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και κόντρα στην ΑΕΚ και στο Κύπελλο.

Για τον ΠΑΟΚ; 3 γκολ ο Μπράντον, το ένα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και τα δύο με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Από εκεί και πέρα; Μηδέν τόσο από τον Σαμάτα όσο και από τον Τζίμα, ο οποίος παίζει λιγότερο βέβαια.

Αυτή είναι η κατάσταση ως τώρα και φαίνεται πολύ δύσκολο να αλλάξει στις επόμενες εννιά αγωνιστικές των πλέι οφ…

Διαβάστε ακόμη...