Ντόπες στα αποδυτήρια: «Αδικούμε τους εαυτούς μας»

Κάθε άλλο παρά ιδανική αποδείχθηκε η εκκίνηση του ΠΑΟΚ στο μίνι πρωτάθλημα της Stoiximan Super League κόντρα στον Άρη δεδομένου πως προδόθηκε από δυνάμεις, παραδόθηκε σε έλλειψη ενέργειας, δυνάμεων και ιδεών, εμφανίζοντας συμπτώματα… Ζάγκρεμπ, έχοντας απωλέσει τα ηνία από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα κατόπιν της ήττας που γνώρισε από τους «κιτρινόμαυρους».
Πηγή: forzaonline.gr
Ντόπες στα αποδυτήρια: «Αδικούμε τους εαυτούς μας»
Photo Credits: @forzaonline

Αναμενόμενα, η ήττα σε συνδυασμό με την πρώτη χαμένη ευκαιρία απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ για εξασφάλιση ασφαλούς αποτελέσματος ενόψει ρεβάνς, μεταφέρθηκε στα άδυτα των αποδυτηρίων, με το κλίμα να είναι «βαρύ».

Ενδεικτικό της καθυστέρησης της αναχώρησης του αγωνιστικού τμήματος από το γήπεδο της Τούμπας κατόπιν λήξης της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Άρη δεδομένου πως παίκτες και Ράζβαν Λουτσέσκου συνομίλησαν αρκετά λεπτά ενόψει συνέχειας της σεζόν και των στόχων που διακυβεύονται το προσεχές διάστημα.

Άπαντες ομόφωνα συμφώνησαν πως η αντίδραση φαντάζει μονόδρομος αρχής γενομένης από την επαναληπτική «μάχη» με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ την επικείμενη Πέμπτη (14/03). Η πρόκριση στους «8» περνάει από την Τούμπα. «Αδικούμε τους εαυτούς μας» επισημάνθηκε μεταξύ άλλων αφορμή δοθείσης από τις εμφανίσεις που καταθέτει ο ΠΑΟΚ το τελευταίο χρονικό διάστημα, με το αγωνιστικό τμήμα να στρέφει την προσοχή του στον «τελικό» με τους Κροάτες έχοντας να ανατρέψει ένα όχι και τόσο ευμετάβλητο σκορ.

Διαβάστε ακόμη...