Fans’ Man of the Match ο Μεϊτέ

Ο Σουαλιό Μεϊτέ αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2023-24.
Fans’ Man of the Match ο Μεϊτέ
Photo Credits: @PAOKFC

Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου ήταν σαφώς ανώτερη του αντιπάλου, κυριάρχησε πλήρως στο γήπεδο και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, στην επανάληψη σημείωσε τρία τέρματα και πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Ένα από τα πρόσωπα του αγώνα ήταν ο Σουαλιό Μεϊτέ . Ο Γάλλος μέσος έκανε ένα μεστό και γεμάτο παιχνίδι. Έτρεξε πολλά χιλιόμετρα, αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο των γραμμών της ομάδας του στο χορτάρι και βοήθησε σε κάθε φάση του αγώνα.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match o Μεϊτέ πήρε την πρώτη θέση με ποσοστό 40,63% και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο, αφήνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου τον Γιάννη Κωνσταντέλια με 31,32% ο οποίος έκανε ένα εξίσου καταπληκτικό παιχνίδι και ήταν και ο σκόρερ του τρίτου τέρματος. Τέλος το βάθρο συμπλήρωσε ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με 10,55%, ο οποίος πέτυχε το γκολ της ανατροπής και μοίρασε μία ασίστ.

Διαβάστε ακόμη...