Fans’ Man of the Match o Κωνσταντέλιας

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Πανσερραϊκό στο γήπεδο της Τούμπας για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Fans’ Man of the Match o Κωνσταντέλιας
Photo Credits: @PAOKFC

Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός στον επαναληπτικό αγώνα της Τούμπας, κράτησε τον Πανσερραϊκό μακριά από την περιοχή του κι ήταν καταιγιστικός στην επιθετική γραμμή, έτσι με πέντε γκολ πήρε την πρόκριση και συνεχίζει στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson 2023-24.

Εκ των κορυφαίων ο Γιάννης Κωνσταντέλιας . Ο νεαρός εξτρέμ πέρα από την εξαιρετική του παρουσία σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, στο 91ο λεπτό κοντρόλαρε υπέροχα τη μπάλα μετά από πάσα του Α.Ζίβκοβιτς , πλάσαρε πάνω από τον Κατσίκα και έγραψε το 5-0.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Mr.Breeze συγκέντρωσε το 39,39% των ψήφων και πήρε το ατομικό βραβείο.

Στη δεύτερη θέση έμεινε ο Στέφανος Τζίμας που πέρα από το γκολ που έβαλε, είχε μία γεμάτη εμφάνιση, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς , που έκανε κάποιες κομβικές επεμβάσεις.

Διαβάστε ακόμη...