Ο προφητικός Ιβάν Σαββίδης!

Πότε και με ποια λόγια πριν λίγο καιρό ο Ιβάν Σαββίδης προέβλεψε την επίθεση του Παναθηναϊκού!
Πηγή: paok24.com
Ο προφητικός Ιβάν Σαββίδης!
Photo Credits: @paok24.com

Όπως διαβάσατε και νωρίτερα στο PAOK24, κάθε άλλο παρά έκπληξη προκάλεσε εντός του ΠΑΟΚ το κωμικό εξώδικο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στον Ράζβαν Λουτσέσκου!

Άλλωστε, με πρώτο και καλύτερο τον Ιβάν Σαββίδη, άπαντες στην “ασπρόμαυρη” οικογένεια περίμεναν πως η εικόνα του ΠΑΟΚ εντός των τεσσάρων γραμμών, θα προκαλούσε… αναστάτωση στο ΠΟΚ!

“Έχουμε σύμπνοια με τον Ραζβάν στο ότι πρέπει πάντα να επικεντρώνουμε την απόλυτη προσοχή μας στο αμέσως επόμενο ματς. Η εποχή χρειάζεται τη μέγιστη δυνατή συσπείρωση, πίστη και στήριξη στην ομάδα, που πια θα μπει στο στόχαστρο των αντιπάλων. Δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε περιττά προβλήματα και διχόνοιες.

Στόχος μας είναι να ξαναπάμε τον ΠΑΟΚ εκεί που του αξίζει και όλοι πρέπει να στοχεύσουμε εκεί. Δεν θα μας χαριστεί τίποτα, όπως δεν μας χαρίστηκε ποτέ στην Ιστορία μας. Ό,τι πετύχαμε το πετύχαμε μόνοι μας, όταν καταφέραμε να ενώσουμε όλες τις δυνάμεις μας και όταν δεν δώσαμε το παραμικρό δικαίωμα να μας σταματήσουν με πλάγιους τρόπους” τόνισε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άντρας του ΠΑΟΚ στους συνεργάτες του στις 7 Νοεμβρίου 2023, κατά τη διάρκεια διοικητικού συμβουλίου, ενώ έναν μήνα αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 2 Δεκεμβρίου 2023, κατά τη διάρκεια σύσκεψης με τους συνεργάτες του, ο Ιβάν Σαββίδης τόνισε:

“Δεν πρέπει να μας επηρεάζει τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι και μόνοι μας τον δύσκολο δρόμο που έχουμε μπροστά μας. Είναι δεδομένο πως δεν χαίρονται πολλοί που μας είχαν ξεγραμμένους, αλλά εμείς οφείλουμε να ενισχύσουμε τη δική μας ενότητα και να μην ασχολούμαστε με εκείνους“.

Διαβάστε ακόμη...