«Φανταστικό το κλίμα στα αποδυτήρια»

Προ ημερών ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποθέωσε τον Γιάννη Μιχαηλίδη, λέγοντας πως βρίσκεται -πλέον- σε ένα top επίπεδο! Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός σήκωσε το γάντι και «απάντησε» μέσω του SDNA στις ατάκες του προπονητή του.
«Φανταστικό το κλίμα στα αποδυτήρια»

Μετά το ματς του Κυπέλλου, ο Γιάννης Μιχαηλίδης μίλησε στο SDNA και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τα άκρως εγκωμιαστικά σχόλια του προπονητή του προ ημερών, λέγοντας πως βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του:

«Σίγουρα είναι ωραίο να ακούς εγκωμιαστικά σχόλια από τον προπονητή σου. Δουλεύω και δούλεψα παρά πολύ, γιατί είχα και μια ατυχή στιγμή με τον τραυματισμό μου που άφησε πολύ καιρό έξω. Έχω ένα προσωπικό - οικογενειακό πρόβλημα το τελευταίο διάστημα αλλά το έχω αφήσει στην άκρη γιατί πάνω απ' όλα είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να τα ξεχνάμε όλα και να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για την ομάδα».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιάννης Μιχαηλίδης:

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είναι μέσα σε όλους τους στόχους του μέχρι στιγμής στην σεζόν:

«Θα έλεγα ότι όλο αυτό είναι μια ανταμοιβή για εμάς και την δουλειά που έχουμε κάνει από την αρχή της χρόνιας. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μέχρι στιγμής αλλά πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και γιατί όχι και ακόμα καλύτερα να μείνουμε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Σε ό,τι αφορά το πρωτάθλημα, είναι μεγάλος ο δρόμος μπροστά μας και εμείς θα πάμε βήμα-βήμα και υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια μπροστά μας».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ των αγώνων με τους μικρομεσαίους, με τον ΠΑΟΚ των ντέρμπι διαφέρει και αν αυτό είναι ένα θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια:

«Η αλήθεια είναι ότι φέτος στην πραγματικότητα βλέπουμε το κάθε ματς ξεχωριστά και δεν βλέπουμε αν ο αντίπαλος μας είναι μεγάλος ή μικρομεσαίος. Εμείς συνεχίζουμε την δουλειά κάθε μέρα στην προπόνηση για εμάς και για την δική μας βελτίωση. Για εμάς είναι ένας αντίπαλος που πρέπει να κερδίσουμε ανεξαρτήτως το ποιος είναι απέναντι μας. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει και αυτοί που έχουμε δείξει στα περισσότερα ματς έως τώρα δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα, χωρίς να παίζει ρόλο ποιος είναι ο αντίπαλος μας».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ χωρίς να πατάει γκάζι στα παιχνίδια, καταφέρνει και σκοράρει πολλά γκολ:

«Μπορεί να φαίνεται έτσι σε αυτούς που είναι από έξω, αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι. Εμείς πιέζουμε πολύ τους εαυτούς μας και στην προπόνηση και στον αγώνα για να βγάζουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν μπορώ να πω ότι πάμε... χαλαρά ή κάτι τέτοιο. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και ο στόχος μας είναι να είμαστε ολοένα και καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα, να δίνουμε το 100% σε όλους τους τομείς και να συνεχίζουμε με θετικά αποτελέσματα».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει μέχρι στιγμής 19 παίκτες με 1000+ λεπτά συμμετοχής και πως αντανακλάται αυτό στα αποδυτήρια:

«Απ' ότι καταλαβαίνετε και απ' ότι φαίνεται δεν υπάρχει κάποιος παίκτης βασικός και κάποιος παίκτης που είναι αναπληρωματικός. Όποιος μπαίνει να παίξει δίνει το καλύτερο που μπορεί και αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο μέσω των αποτελεσμάτων. Ο καθένας δουλεύει τόσο για την ομάδα όσο και για τον εαυτό του γιατί ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και όλοι θέλουν να παίξουν. Όσον αφορά τα αποδυτήρια υπάρχει ένα φανταστικό κλίμα ανάμεσά μας και είμαστε σε ένα πολύ καλό επίπεδο και εκτός γηπέδου».

Για ένα πιθανό νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ:

«Είναι ακόμα πολύ νωρίς να μιλήσουμε για κάτι τέτοιο. Το συμβόλαιο μου τελειώνει το καλοκαίρι του 2025, δεν ξέρω πως μπορεί να εξελιχθεί το μέλλον αλλά λογικά θα πάνε όλα καλά. Αυτό που θέλω να κάνω εγώ είναι να απολαμβάνω την κάθε μέρα, το κάθε παιχνίδι και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Για το πρωτάθλημα μέχρι τώρα και το ότι υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός στην κορυφή:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε συνηθίσει τέτοια κατάσταση αλλά φέτος είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με δυνατά παιχνίδια και αυτό φαίνεται κάθε αγωνιστική. Εμείς θέλουμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο μέχρι τέλους αλλά όπως είπα και πριν βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο πρωτάθλημα, υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα μπροστά μας μέχρι το φινάλε της σεζόν».

Διαβάστε ακόμη...