Fans’ Man of the Match ο Τζίμας

Ο Στέφανος Τζίμας αναδείχθηκε Fans' Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο της Τούμπας για την 18η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2023-24, σύμφωνα με τη δική σας ψήφο.
Fans’ Man of the Match ο Τζίμας

Ο ΠΑΟΚ έκανε εξαιρετική εμφάνιση στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και πήρε τρεις σημαντικούς βαθμούς. Ο Δικέφαλος πέτυχε τέσσερα τέρματα και κυριάρχησε στο γήπεδο σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών, ο Στέφανος Τζίμας. Ο 18χρονος επιθετικός του Δικεφάλου έκανε μία γεμάτη εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες, τόσο για τον ίδιο, όσο και για τους συμπαίκτες του, πέτυχε το 3-0 με μία άψογη κεφαλιά και ήταν εκεί στις περισσότερες επιθετικές προσπάθειες της ομάδας.

Στην ψηφοφορία για τον Fans' Man of the Match της αναμέτρηση ο Τζίμας συγκέντρωσε το 33,28% και κατέκτησε το βραβείο.

Στη δεύτερη θέση, αρκετά κοντά στην κορυφή, βρέθηκε ο Σουαλιό Μεϊτέ. Ο Γάλλος ήταν πολύ δραστήριος, έτρεξε πολύ και πέτυχε το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα του Δικεφάλου. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Ζόαν Σάστρε, ο οποίος ήταν και αυτός εξαιρετικός και ένας εκ των σκόρερ της αναμέτρησης.

Διαβάστε ακόμη...