Η κεφαλιά «οβίδα» του Οζντόεφ

To εντυπωσιακό γκολ του Μαγκομέντ Οζντόεφ κόντρα στην Κηφισιά στην Καισαριανή αναδείχθηκε μέσα από τη δική σας ψήφο, ως Best Goal Δεκεμβρίου.
Η κεφαλιά «οβίδα» του Οζντόεφ

Ο Ρώσος συνεχίζει να σκοράρει εντυπωσιακά γκολ. Άλλο ένα τέτοιο πέτυχε και κόντρα στη Κηφισιά. Στο 72ο λεπτό ο δικέφαλος κέρδισε κόρνερ, ο Ντεσπόντοφ ανέλαβε την εκτέλεση και με μία μπαλιά ακριβείας βρήκε τον Οζντόεφ στην καρδιά της μεγάλης περιοχής των νεοφώτιστων.

Ο μέσος του Δικεφάλου έπιασε μια απίθανη κεφαλιά ψαράκι και έστειλε την μπάλα στην απέναντι γωνία, για να γράψει το 0-5.

Στην ψηφοφορία που διοργάνωσε το paokfc.gr και το PAOK FC Official App μαζί με το Regency Casino, το όμορφο γκολ του Οζντόεφ κέρδισε τις προτιμήσεις και με ποσοστό 34,51% πήρε τον τίτλο του Best Goal Δεκεμβρίου.

Ο Μαγκομέντ δεν άφησε κανένα περιθώριο στους συμπαίκτες του, με ποσοστό 29,84% κατέκτησε και τη δεύτερη θέση, σημειώνοντας άλλο ένα εκπληκτικό γκολ κόντρα στην Ελσίνκι. Τέλος το βάθρο συμπλήρωσε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με το σουτ του κόντρα στην Λαμία.

Δείτε ξανά το γκολ του Μαγκομέντ Οζντόεφ κι εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...