Η… ζωγραφιά του Κωνσταντέλια

Η μαγική ενέργεια του Γιάννη Κωνσταντελια στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" κόντρα στον Ολυμπιακό αναδείχθηκε από το κοινό ως PAOK TV Play of the Month Νοεμβρίου.
Η… ζωγραφιά του Κωνσταντέλια

Μπορεί το 56,48% να φαντάζει λίγο για την εντυπωσιακή ενέργεια του Mr.Breeze κόντρα στον Ολυμπιακό και αυτό γιατί ο Ντόμινικ Κοτάρσκι έθεσε δυνατή, διπλή υποψηφιότητα με δύο καταπληκτικές επεμβάσεις σε δύο καθοριστικά ματς. Παρ' όλα αυτά το κοινό του Δικεφάλου δεν δυσκολεύτηκε να αποφασίσει.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και ενώ το σκορ ήταν στο 0-3, πήρε την μπάλα μέσα στην μεγάλη περιοχή, μετά από εξαιρετική ομαδική προσπάθεια, απέφυγε με μια απίθανη ντρίμπλα τον Πασχαλάκη και με ένα φανταστικό τακουνάκι, έδωσε... πάρε-βάλε στον Οζντόεφ , με τον Ρώσο να γράφει το 0-4.

Φυσικό επόμενο, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πήρε ένα ακόμα ατομικό βραβείο για το PAOK TV Play Of The Month Νοεμβρίου.

Την δεύτερη θέση πήρε η απόκρουση του Κοτάρσκι κόντρα στην Άιντραχτ με 23,26% και την τρίτη θέση η απόκρουση κόντρα στον Ολυμπιακό με 20,27%.

Δείτε ξανά την εντυπωσιακή ενέργεια του Mr.Breeze κι εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...