«Έχουμε χρόνο για την Άιντραχτ, τώρα ο Πανσερραϊκός»

Ο Παντελής Κωνσταντινίδης μίλησε στη NOVA και στις δηλώσεις του στάθηκε στο ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει αοπόλυτα συγκεντρωμένος στο εντός έδρας παιχνίδι (25/11, 19:30, NOVA) με τον Πανσερραϊκό και να μην σκέφτεται το παιχνίδι με την Άιντραχτ που ακολουθεί και κρίνει την πρωτιά στον όμιλο του Conference League.
«Έχουμε χρόνο για την Άιντραχτ, τώρα ο Πανσερραϊκός»

Στην αρχή των δηλώσεών του, ο συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου, αναφέρθηκε στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. “Είμαστε χαρούμενοι γιατί όλα τα παιδιά γύρισαν και είναι υγιείς. Πάντα να βλέπεις την ομάδα και το γκρουπ γεμάτο, σου δημιουργεί τεράστια αυτοπεποίθηση. Ξεκινάει ξανά η δουλειά γιατί αυτές οι δύο βδομάδες με πολλά παιδιά που πάνε στις Εθνικές ομάδες είναι κάπως διαφορετικές οπότε η ομάδα είναι πανέτοιμη για τα παιχνίδια που έρχονται”.

Για την επίδραση που έχει σε κάποιους παίκτες η επιτυχία με τις Εθνικές ομάδες είπε: “Σίγουρα όταν πας ένα μεγάλο τουρνουά, όταν έρχεσαι από πετυχημένα πράγματα με την Εθνική ομάδα σίγουρα σου δημιουργεί ένα αίσθημα ικανοποίησης και χαράς και είμαστε κι εμείς πολύ χαρούμενοι όταν τα δικά μας παιδιά που πάνε στις Εθνικές τους ομάδες πετυχαίνουν τους στόχους τους και αυτό μας δημιουργεί και εμάς ξεχωριστή χαρά”.

Για το αν αλλάζει την προετοιμασία της ομάδας η αλλαγή της έδρας στο παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, είπε: “Δεν είναι κάτι που έγινε τελευταία στιγμή για να πω ότι μας επηρεάζει αυτό το πράγμα. Το ξέραμε κάποιες λίγες μέρες πριν οπότε δεν αλλάζει η αγωνιστική μας σκέψη. Είναι ένα ακόμη παιχνίδι όπως πολλά που παίξαμε και πολλά που θα παίξουμε οπότε η ομάδα θα πρέπει να προετοιμαστεί με σωστή νοοτροπία για να κερδίσει τον αγώνα”.

Για τον Πανσερραϊκό είπε: “Πραγματικά, ο Πανσερραϊκός είναι μία ομάδα που είναι πολύ μαχητική, έχει πολύ καλή αθλητική και μαχητική νοοτροπία στα παιχνίδια γι’ αυτό κι εμείς θα πρέπει να είμαστε το ίδιο μαχητικοί, με ακόμα μεγαλύτερη ένταση και με την ποιότητα που έχουμε να κερδίσουμε το ματς”.

Για το τι θα ζητήσουν από τους παίκτες είπε: “Να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, πρέπει να ξεχνάμε άμεσα αυτό το διάστημα των διακοπών που υπάρχουν γιατί όπως και να έχει κάπως σε αποσυντονίζουν. Θα πρέπει να επιστρέψουμε στο γήπεδο όπως ακριβώς το αφήσαμε πριν από δύο εβδομάδες”.

Για το πόσο εύκολο είναι να μην πηγαίνει η σκέψη και στο παιχνίδι με την Άιντραχτ που ακολουθεί, είπε: “Έχουμε δώσει μεγάλη βαρύτητα σε αυτό το κομμάτι, να ξεχάσουμε το επόμενο παιχνίδι που έρχεται. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας με τον Πανσερραϊκό που έχει μια πολύ ωραία στρωμένη και μαχητική ομάδα. Αν δεν είμαστε σοβαροί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στο συγκεκριμένο ματς γι’ αυτό θα πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το συγκεκριμένο ματς, να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτό, έχουμε χρόνο για το ματς με την Άιντραχτ το οποίο είναι πολύ σημαντικό για τον όμιλο, ναι, αλλά έχουμε πέντε μέρες μετά οπότε είναι αρκετός χρόνος για να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι”.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...