«Τρομεροί οι οπαδοί μας, είμαστε ομάδα που δεν τα παρατάει»

Ο Τζάστιν Άλστον έχει καταφέρει στις τρεις πρώτες του παρουσίες με τον ΠΑΟΚ να... γεμίσει και με το παραπάνω τα παπούτσια του Τζαμάνι ΜακΝίς.
«Τρομεροί οι οπαδοί μας, είμαστε ομάδα που δεν τα παρατάει»

Στα τρία πρώτα νικηφόρα παιχνίδια του με την ασπρόμαυρη φανέλα έχει 15,6 πόντους και 8,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, όντας από τους πολυτιμότερους της ομάδας του. Κόντρα στον Άρη ήταν ξανά καθοριστικός (17π., 8ριμπ.) και ένας από τους βασικούς συντελεστές της χθεσινής επικράτησης.

Ο 29χρονος Αμερικανός σέντερ μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου αναφέροντας για τον εαυτό του, αλλά και την ομάδα του ΠΑΟΚ...

Για το έργο που είχε απέναντι στους ψηλούς του Άρη: «Ήθελα να βγάλω την ενέργεια και την ταχύτητά μου για να ανταπεξέλθω στο παιχνίδι και είχα μια καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες μου».

Για το πρώτο του διάστημα στην ομάδα: «Ήταν εύκολη η προσαρμογή μου, με βοήθησε και μού έδειξε τον δρόμο ο Φρίντρικσον, τον οποίο είχα αντίπαλο πέρσι. Με κάνει καλύτερο ο Έλβαρ, κάνει τη δική μου δουλειά πιο εύκολη. Στο τέλος οι συμπαίκτες μου κατάλαβαν γρήγορα το παιχνίδι μου και εγώ το δικό τους. Προσπαθώ να δουλεύω σκληρά σε κάθε ματς, να εκμεταλλεύομαι κάθε μπάλα και αυτό μου βγαίνει μέχρι στιγμής».

Για τον κόσμο που γέμισε το γήπεδο: «Οι οπαδοί ήταν τρομεροί, κράτησαν ψηλά την ενέργεια και μας έδωσαν την ώθηση που θέλαμε για να κερδίσουμε. Το διασκέδασα και μου άρεσε πολύ».

Για το δεύτερο ημίχρονο και την καθίζηση: «Η αλήθεια είναι πως πήγαμε σε πιο αργό τέμπο, αλλά είμαστε μια ομάδα που δεν τα παρατάει. Αντιδράσαμε, βοήθησε και ο προπονητής και φτάσαμε στη νίκη που θέλαμε».

Διαβάστε ακόμη...