«Ο κόσμος μας κράτησε στο δεύτερο ημίχρονο»

O Μιχάλης Τσαϊρέλης παραχώρησε δηλώσεις στην ΕΡΤ, μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη για την 7η αγωνιστική της Basket League, και στάθηκε ιδιαίτερα στο κακό δεύτερο ημίχρονο του Δικεφάλου, αλλά και στη συμβολή του κόσμου για να φτάσουν οι παίκτες του Τακιανού στη νίκη.
«Ο κόσμος μας κράτησε στο δεύτερο ημίχρονο»

Αναλυτικά:

Για τη νίκη κόντρα στον Άρη:

«Η ομάδα είναι έτσι δομημένη ώστε κάθε δεκάλεπτο να υπάρχει διαφορετικός πρωταγωνιστής. Από εκεί και πέρα κοντέψαμε να αυτοκτονήσουμε στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε δυο εντελώς διαφορετικά πρόσωπα. Αυτό πρέπει να το κοιτάξουμε. Ευτυχώς ο κόσμος γέμισε το γήπεδο και μας βοήθησε ειδικά στο σημείο που ο Άρης γύρισε από το -20. Ήταν πολύ κρίσιμο σημείο. Κοιτάμε μπροστά. Πρέπει να δούμε αυτά τα κενά σημεία που σήμερα κόντεψαν να μας στοιχίσουν».

Για τον Σμιθ και τον Άλστον:

«Είναι πολύ καλοί παίκτες και οι δυο, είναι πολύ έμπειροι και από την πρώτη στιγμή μας έχουν βοηθήσει. Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο. Έχουμε ακόμη πολλή δουλειά. Βλέπετε ότι έχουμε διαφορετική εικόνα σε κάθε παιχνίδι. Αλλού παίζουμε καλά, αλλού όχι. Σήμερα εμφανιστήκαμε σε ένα ημίχρονο και στο δεύτερο παίξαμε μόνο για 3-4 λεπτά».

Για το αν ο ΠΑΟΚ βρίσκει τα πατήματα του:

«Σίγουρα βρίσκουμε τα πατήματα μας, μετά το κακό ξεκίνημα. Θέλαμε το 3/3, είχαμε πει από πριν ότι μπορεί να χάσουμε, μπορεί να κερδίσουμε και τα τρία αυτά παιχνίδια. Βελτιωνόμαστε λίγο, αυτό φαίνεται παιχνίδι με το παιχνίδι, αλλά έχουμε πολλή δουλειά ακόμη, το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την ΑΕΚ και πρέπει να προετοιμαστούμε γι' αυτό».

Διαβάστε ακόμη...