“Πίστη και εμπιστοσύνη στην ομάδα, μεγάλη δύναμη οι νεαροί”

Από paok24.com:Ο Παναγιώτης Κερμανίδης φιλοξενήθηκε στον City 106.1 και μίλησε για το ιστορικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με Λυών, αλλά σχολίασε και την εικόνα της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου.
“Πίστη και εμπιστοσύνη στην ομάδα, μεγάλη δύναμη οι νεαροί”

"Ο ΠΑΟΚ τότε έπαιζε ένα σύγχρονο, γρήγορο κι αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Έβρισκε γκολ από τον Ασλανίδη και τον Παρίδη. Εκείνη την εποχή ήταν πολύ ισχυρός και στην Ευρώπη και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εκείνο το παιχνίδι ξεχώριζε από όλες τις απόψεις. Ήταν από τις μεγαλύτερες εμφανίσεις, αν όχι η μεγαλύτερη. Στο 4-0, φαινόταν ότι ο διασυρμός για τους Γάλλους ήταν προ των πυλών. Δεν το πίστευαν πραγματικά. Τους έβλεπα, ήταν πολύ απογοητευμένοι και προσπαθούσαν να αποφύγουν την συντριβή. Ο Παρίδης θα μπορούσε να αγωνίζεται και σήμερα στον ΠΑΟΚ. Ήταν ένας κοντός, ταχύτατος, γκολτζής επιθετικός. Ήθελε τις κάθετες μπαλιές. Είχε ταχύτατο ξεπέταγμα στην επίθεση. Ήταν τα πάντα στην επίθεση και ήταν και θεαματικός παίκτης. Εκείνη η ομάδα του '70 έβαλε τα θεμέλια για το σήμερα. Έκανε εντυπωσιακές νίκες στην Ευρώπη, με τη Λυών, με τη Λέγκια, με την Μπαρτσελόνα", ανέφερε αρχικά και συνέχισε, μιλώντας για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

"Μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ πίστευα ότι δεν μπορεί να επαναληφθεί μία ανάλογη εικόνα. Πίστευα ότι θα πάρουμε το αποτέλεσμα, αλλά δεν περίμενα αυτό το σκορ. Βλέποντας τον αγώνα, μου θύμισε το παιχνίδι που κερδίσαμε εμείς με 4-0 το '76. Πολλές φάσεις... Χάρηκα πάρα πολύ που το έζησα ξανά αυτό. Έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση η ομάδα. Ήταν συγκλονιστική, πολύ καλά στημένη και φάνηκε καλά δουλεμένη για το παιχνίδι, σε αντίθεση με την ΑΕΚ. Πιστεύω εκεί ο ΠΑΟΚ δεν πρόλαβε να προετοιμαστεί για εκείνο το παιχνίδι, ενώ με τον Ολυμπιακό είδαμε άλλη εικόνα. Στο τέλος κάπου χαλαρώσαμε και δεχθήκαμε τα δύο γκολ.

Πάντα θέλει υπομονή και πρέπει να έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή. Ο άνθρωπος, αυτός, δείχνει ότι το κατέχει. Χτίζει μία ομάδα τελείως νέα, με καλούς ξένους και ελληνόπουλα. Διαχειρίζεται το υλικό του και παίρνει τα αποτελέσματα. Ο ΠΑΟΚ είναι αυτή τη στιγμή σε όλα μέσα. Πρέπει να είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι, βλέποντας την ομάδα να προχωράει".

"Έχουμε νεαρούς παίκτες που υπολογίζονται σοβαρά. Ο Κωνσταντέλιας, είναι o top. Είναι ο Τσιγγάρας, ο Μιχαηλίδης, ο Κουλιεράκης. Είναι το μέλλον του ΠΑΟΚ αυτά τα παιδιά. Είναι ταλαντούχοι παίκτες. Ο προπονητής τους υπολογίζει και είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμοι. Προχθές, ο Κωνσταντέλιας έδειξε τη μεγάλη κλάση του. Ο Κουλιεράκης, δείχνει μία σταθερότητα στην άμυνα και πολύ μεγάλη ανοδική πορεία. Δείχνει ότι έχει μέλλον και είναι πολύ καλός. Κι ο Κοτάρσκι, από παιχνίδι σε παιχνίδι μας πείθει ότι πρόκειται για πολύ μεγάλο τερματοφύλακας. Μεγάλη δύναμη και είναι κι αυτός νέος", πρόσθεσε, μιλώντας για τους νεαρούς παίκτες.

Για την αναμέτρηση με την Αμπερντίν, συνέχισε: "Τίποτα δεν είναι εύκολο. Στο σημερινό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι ο κ.Λουτσέσκου τα αντιμετωπίζει όλα με σοβαρότητα. Θέλει προσοχή η Αμπερντίν, αλλά ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Η Αμπερντίν δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και είναι επικίνδυνη".

Διαβάστε ακόμη...