Ψηφίστε το PAOK TV Play of the Month Σεπτεμβρίου

Πρώτος υποψήφιος, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια με ένα ακόμα δείγμα της τεράστιας ποιότητας του.
Ψηφίστε το PAOK TV Play of the Month Σεπτεμβρίου

Ο αρχηγός του Δικεφάλου στο παιχνίδι κόντρα στην Ελσίνκι μπήκε ως αλλαγή στο 85′ και με μία εξαιρετική μπαλιά, διέλυσε την αμυντική γραμμή των Φινλανδών, έβγαλε μόνο του τον Τάισον, ο Βραζιλιάνος σέρβιρε στον Μπράντον και αυτός ...

Πρώτος υποψήφιος, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια με ένα ακόμα δείγμα της τεράστιας ποιότητας του. Ο αρχηγός του Δικεφάλου στο παιχνίδι κόντρα στην Ελσίνκι μπήκε ως αλλαγή στο 85′ και με μία εξαιρετική μπαλιά, διέλυσε την αμυντική γραμμή των Φινλανδών, έβγαλε μόνο του τον Τάισον, ο Βραζιλιάνος σέρβιρε στον Μπράντον και αυτός έκανε το 1-3.

Επόμενος υποψήφιος, ο Ντόμινικ Κοτάρσκι. Ο Κροάτης κίπερ στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα έκανε πολλές και σημαντικές επεμβάσεις. Κορυφαία όλων η απόκρουση στο σουτ του Άγγελου Λιάσου.

Τέλος στην κουβέντα μπαίνει και ο Τάισον . Ο Βραζιλιάνος στο παιχνίδι κόντρα στον Βόλο στο γήπεδο της Τούμπας έκανε μια υπέροχη ενέργεια. Πήρε τη μπάλα πίσω από το κέντρο, έκανε μία επέλαση, την κατάλληλη στιγμή έσπασε την μπάλα στον Τόμας Μουργκ και αυτός σε κενή εστία έκανε το 2-0.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε τις τρεις ενέργειες, πάρτε θέση στο poll πατώντας ΕΔΩ κι εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...