Ψηφίστε το Best Goal Σεπτεμβρίου

Τρία υπέροχα γκολ, δύο μεγάλες νίκες, τρεις σκόρερ, ένα βραβείο. Ποιος θα είναι ο νικητής του Regency Casino Best Goal Σεπτεμβρίου; Ο λόγος σε εσάς μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.
Ψηφίστε το Best Goal Σεπτεμβρίου

Πρώτος υποψήφιος ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης . Ο ΠΑΟΚ βρισκόταν πίσω στο σκορ στο Ελσίνκι κι ο νεαρός στόπερ έδωσε τη λύση. Με μια καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Ντεσπόντοφ , ο Hammer έκανε το 1-1 και έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση.

Επόμενος μονομάχος ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Ο Mr.Breeze ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο στα Ιωάννινα μία αντεπίθεση της ομάδας και με υπέροχο πλασέ μετά από πάσα του Μπράντον Τόμας έκανε το 0-2 και έκανε το 0-2 με το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Τέλος από την κουβέντα δεν θα μπορούσε να λείψει ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Ο Σέρβος κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα έβαλε ένα υπέροχο γκολ, πέρνωντας ασίστ από τον Σαμάτα και κλείδωσε το τρίποντο για τον Δικέφαλο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί, θυμηθείτε τα τρία γκολ, πάρτε θέση στο poll πατώντας ΕΔΩ κι εγγραφείτε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο You Tube για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της αγαπημένης μας ομάδας.

Διαβάστε ακόμη...