Καταιγιστικές στην «πρεμιέρα» οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες»!

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Women's Football League ο ΠΑΟΚ Morris, επικρατώντας εκτός έδρας της Ολυμπιάδας Υμηττού με 0-3.
Καταιγιστικές στην «πρεμιέρα» οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες»!

Ο ΠΑΟΚ Morris παρατάχθηκε με αρχική σύνθεση τις: Νίχαους, Δοϊρανλή, Γκούνη, Αχμέντοβα, Γιαννακά, Χαλατσογιάννη, Γιοβάνη, Στράντζαλη, Κατσάνου, Ακίντα και Χέλμβαλ.

Στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης ο ΠΑΟΚ Morris είχε δοκάρι με την Ακίντα, η οποία δύο λεπτά αργότερα άνοιξε λογαριασμό στο νέο πρωτάθλημα, ανοίγοντας το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή για το 0-1.

Στο 18ο λεπτό ο Δικέφαλος έφτασε κοντά στο 0-2, ωστόσο η Ακίντα αστόχησε σε τετ-α-τετ, με τις «ασπρόμαυρες» να ελέγχουν πλήρως τον ρυθμό.

Στο 23ο λεπτό ο ΠΑΟΚ Morris κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέβαλε η Χέλμβαλ. Η Σουηδή επιθετικός αστόχησε, με το 0-1 να παραμένει. Η ατυχία στο... στρατόπεδο του Δικεφάλου συνεχίστηκε, καθώς ο Ακίντα αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή, την θέση της πήρε η Παπαδοπούλου.

Στο 33ο λεπτό ο ΠΑΟΚ Morris έφτασε και πάλι μία «ανάσα» από το 0-2, ωστόσο το σουτ της Χαλατσογιάννη κατέληξε στο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα, η Χαλατσογιάννη δοκίμασε και πάλι την τύχη της εκτός περιοχής, σημαδεύοντας ωστόσο και πάλι το δοκάρι.

Μετά τις δύο προειδοποιητικές ευκαιρίες της Χαλατσογιάννη, η Ελληνίδα μέσος του ΠΑΟΚ Morris σκόραρε με κεφαλιά, γράφοντας στο 46' το 0-2, το οποίο ήταν και τελικό σκορ για το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ Morris είχε τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης, έχοντας την κατοχή της μπάλας, και την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Δημιουργώντας αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία του Υμηττού, οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες» προσπάθησαν να βρουν ακόμα περισσότερα τέρματα.

Στο 86ο λεπτό η Στράντζαλη με σουτ έκανε το 0-3, το οποίο ήταν και τελικό για την αναμέτρηση.

Έτσι, ο ΠΑΟΚ Morris ξεκίνησε με το... δεξί τις υποχρεώσεις του στο νέο πρωτάθλημα, προσθέτοντας τους πρώτους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

ΠΑΟΚ Morris (Θεοδωρίδης): Νίχαους, Δοϊρανλή, Γκούνη, Αχμέντοβα, Γιαννακά (46' Κοσκερίδου), Χαλατσογιάννη (78' Τζούρτζεβιτς), Γιοβάνη (73' Μπασούρη), Στράντζαλη, Κατσάνου (73' Αργυρίου), Ακίντα (27' Παπαδοπούλου), Χέλμβαλ.

Διαβάστε ακόμη...