Ψηφίστε τον MVP Απριλίου

Ο Απρίλιος δεν εξελίχθηκε καλά για τον Δικέφαλο.
Ψηφίστε τον MVP Απριλίου

Πέρα από την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και δύο νίκες επί Άρη και ΝΠΣ Βόλος, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου γνώρισε τέσσερις ήττες που ουσιαστικά την άφησαν εκτός μάχης για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Τρεις παίκτες ξεχώρισαν με την απόδοσή τους και θα παλέψουν για το βραβείο του MVP Απριλίου.

Πάμε να βρούμε τον νικητή μέσω paokfc.gr και PAOK FC Official App.

Πρώτος υποψήφιος ο Μπράντον Τόμας. Ο Ισπανός φορ μπορεί να μην σκόραρε τον προηγούμενο μήνα αλλά έδωσε ενέργεια στην ομάδα, έτρεξε πολύ, πίεσε και δείχνει πως είναι σε εξαιρετική κατάσταση στο φινάλε της σεζόν.

Επόμενος υποψήφιος ο Τάισον. Ο Βραζιλιάνος έκανε καλές εμφανίσεις τον περασμένο μήνα, έβαλε ένα εξαιρετικό γκολ κόντρα στον Άρη, έβγαλε προσωπικότητα και προσπάθησε να παρασύρει τους συμπαίκτες του σε δύσκολες στιγμές.

Τέλος για το βραβείο θα παλέψει κι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς. O Σέρβος είναι κι αυτός πού ανεβασμένος στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Τον Απρίλιο σκόραρε το νικητήριο γκολ κόντρα στον Άρη, έδωσε τα πάντα στο γήπεδο και βοήθησε σε όλες τις γραμμές.

Τρεις παίκτες λοιπόν, ένα βραβείο. Ποιος είναι ο δικός σας BOX MVP Απριλίου; Πάρτε θέση μέσω paokfc.gr ή PAOK FC Official App.

Ψηφίστε τον BOX MVP Απριλίου

Διαβάστε ακόμη...